23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Verdensnyhed ”Glide Screw™” med 2 i 1 funktion!

En kombination mellem en lineær bøsning samt en trapezspindel, så konstruktøren ikke længere behøver at montere lineære føringer parallelt med spindlen, når der skal konstrueres systemer, som inkluderer lineære bevægelser!

Verdensnyhed ”Glide Screw™” med 2 i 1 funktion!
AVN Teknik lancerer en verdensnyhed, fra producenten Thomson, på hi-messen, som løber af stablen den 3.-6. september i Herning.

Udviklet på baggrund af konstruktørernes ønsker
Producenten Thomson har kontinuerligt arbejdet med, hvad der er muligt inden for lineær teknik. Thomson har bestræbt sig på at finde en optimal løsning, som kunne opfylde konstruktørernes ønsker om at gøre deres konstruktioner så simple som mulige og samtidigt nedbringe omkostninger til vedligeholdelse og montagearbejde.

2 i 1 funktion
Det er lykkedes producenten Thomson, efter mange års forskning, at udvikle den patenterede Glide Screw™. En kombination mellem en lineær bøsning samt en trapezspindel, så konstruktøren ikke længere behøver at montere lineære føringer parallelt med spindlen, hvis der anvendes en Glide Screw™, når der skal konstrueres systemer, som inkluderer lineære bevægelser.

Det unikke ved Glide Screw™ er, at den både kan bære lasten som en lineær føring og flytte lasten som en trapezspindel og samtidig opretholde positionsnøjagtighed. Glide Screw™ har en høj ydeevne og er nem at installere, og det er nøglen til en succesfuld kombination med 2 i 1 funktion.

Glide Screw™ er nem at installere, og når den er installeret, så behøves der ingen vedligeholdelse, da den leveres med et integreret og patenteret Thomson smøresystem ”Lube 4 life”.
Et smøresystem som gør Glide-screw vedligeholdesfri.

Glide Screw™ arbejder stabilt, effektivt og er støjsvag og kan håndtere temperaturer op til 175°; derfor kan den opfylde de strenge krav om mindre, renere og mere støjsvage produkter, som medicinalindustrien efterspørger.

Ideel til barske miljøer
Glide Screw™ møtrikken er udført i materialet Delrin og rustfast stål.
Det giver en god kombination af sejhed, styrke og hårdhed, hvilket gør Glide-Screw meget anvendelig i barske miljøer, f.eks. Autoklaver, laboratorier og medicinaludstyr samt fødevareinstallationer ISO 7/klasse 1000.

Glide Screw™ leveres i rustfrit stål og i størrelserne 4, 6 og 10 mm og med spindelstigninger fra 1 til 12 mm. Glide Screw™ møtrikken leveres både som cylindrisk og som flangemøtrik.
Producenten Thomson kan også levere specielt designede møtrikker efter kundernes specifikationer.

Du har mulighed for at høre meget mere om verdensnyheden Glide Screw™ på AVN Tekniks stand M9960.

For yderligere information kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11!


AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.048