23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Succes på årets Hi-messe!

AVN Teknik og AVN Hydraulik, som er blandt de 550 udstillere på Hi-messen, er kommet rigtig godt fra start. På stand M-9960 har AVN Teknik og AVN Hydraulik sat fokus på innovation og vækst, som også er Hi-messens hovedtema i år.

AVN Teknik og AVN Hydraulik, som er blandt de 550 udstillere på Hi-messen, er kommet rigtig godt fra start. På stand M-9960 har AVN Teknik og AVN Hydraulik sat fokus på innovation og vækst, som også er Hi-messens hovedtema i år.

We Know How´
AVN Gruppens koncerndirektør, Ole Krabbe, aflagde messen et besøg og var imponeret over fremødet på Hi-messen.

”Der er en spirende optimisme i branchen, som også kan ses på Hi-messen.
Vi har haft mange kvalificerede besøgende på vores stand, som går målrettet efter den ekspertise og ”know how”, som vi kan tilbyde inden for hydraulikinstallationer og automations- og montageløsninger, hvor innovation og vækst er en afgørende faktor, hvis danske virksomheder skal klare sig fremadrettet i den globale konkurrence,” udtalte koncerndirktør Ole Krabbe.

Ekstremt hårdføre aktuator
AVN Teknik har oplevet en stor interesse for den ekstremt hårdføre aktuator fra producenten Thomson, som kan klare salt, gødning og meget aggressive væsker samt kulde -40° og varme +85°. Aktuatoren har en tæthedsgrad på IP69K, hvilket gør rengøring med højtryksspuling mulig, og som eliminerer behovet for investering i ekstra beskyttelse af aktuatoren og vedligeholdelse.

Det var på montagesiden elektriske spændeværktøjer med høje momenter og historikopsamling af bespændingerne, som tiltræk de besøgendes opmærksomhed, især når der blev udført ”LIVE” demo af bespændingerne, hvilket i høj grad skyldes, at vindmølle industrien i år var repræsenteret på Hi-messen i egen hal. AVN Teknik fremviste desuden en momenttester, som kunne anvendes til de fleste typer spændeudstyr.

Banebrydende sensor til olie
AVN Hydraulik er også meget tilfreds med Hi-messen.

AVN Hydraulik fremviste en olie-filtreringsenhed, for at vise betydningen af ren olie for en velfungerende hydraulisk installation. Oliefiltreringsenheden, som blev fremvist på messen, var udstyret med en banebrydende sensor OQS (Oil Quality Sensor). Sensoren gør det muligt, direkte, at se udviklingen i oliens tilstand, under drift, ikke kun mht. til partikler, men også fugt, oxidation, syreopbygning, slidpartikler etc., ifølg tekniske specialist Michael Hansson. Han kunne også glæde sig over flere interessante ”leads”, der skulle følges op på efter messen. Virksomhederne kan reducere omkostningerne betydeligt, hvis man tilrettelægger service direkte efter oliens tilstand i stedet for en bestemt tidsperiode.

OQS (Oil Quality Sensor) måler, om der er forandringer i olien, og via OQD (Oil Quality Display) kan operatøren til enhver tid aflæse oliens tilstand.

Værkfører og Key Account Manager søges!
AVN Hydraulik brugte også Hi-messen til at søge efter en Key Account Manager og en værkfører. Det har ifølge direktør for AVN Hydraulik, Michael Lindberg været de helt perfekte rammer at søge efter nye medarbejdere på, da stillingerne har været slået op på standen, hvilket gør, at stillingsopslagene er kommet meget bredt ud. Hvis du er interesseret i én af stillingerne, så kontakt direktør Michael Lindberg direkte på tlf. 41 94 80 91 og hør nærmere.

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.046