23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimal bearbejdning med WALTERs værktøjsholder på EMO messen!

Værktøjsproducenten WALTER viser seneste tendenser, værktøjsløsninger og nye produkter frem på EMO messen. Kontakt AVN Teknik for en personlig gennemgang af WALTERs produktnyheder og avancerede værktøjsløsninger på stand G24 i hal 3.

WALTER på EMO
Værktøjsproducenten WALTER, som repræsenterer de kendte mærker WALTER, WALTER Titex og WALTER Prototyp, viser de absolut seneste tendenser, værktøjsløsninger og nye produkter frem på EMO messen den 16.-21. september 2013, oplyser forhandleren AVN Teknik.
Du kan kontakte AVN Teknik for en personlig gennemgang af WALTERs produktnyheder og avancerede værktøjsløsninger på stand G24 i hal 3.

Hydrauliske ekspansionholdere
WALTER vil bl.a. på EMO messen vise nye hydrauliske ekspansionholdere, som opfylder alle krav til en moderne og kraftfuld præcisionsholder. WALTERs værktøjsholder kan anvendes til fræsning, boring, gevindfræsning og rivning. Det er muligt at fastspænde alle værktøjer med cylindriske skafter eller skafter i overensstemmelse med DIN 1835.

WALTERs hydrauliske holder klarer maksimalt drejningsmoment (op til 900 Nm med en diameter på 20 mm) og stor position-gentagelsesnøjagtighed <0,003 mm. WALTERs holder kan ændres i løbet af sekunder grundet det præcise længderetningsstop, som er justerbart. Dimensionsområdet på holderen ø12, ø20 og ø32 mm kan reduceres til en diameter på 3-25 mm ved hjælp af adaptor- bøsninger. Disse bøsninger kan klare et kølevandstryk på op til 80 bar og fås som lukket adaptor bøsninger eller med kølekanaler, som muliggør, at kølevæsken kommer direkte ud til skærkanten for optimeret bearbejdning. WALTER holderens radiale stivhed kombineret med dens vibrationsdæmpende funktion gør holderen ideel til fræsning med WALTERs værktøjer, som eksempelvis Prototyp Proto∙max™ INOX.

Prototyp Proto∙max™ INOX
Prototyp Proto∙max™ INOX er ideel til både skrub- og sletfræsning i rustfrit stål (ISO M).
HM-pindfræseren har en 50% højere ydeevne i rustfrit stål sammenlignet med konventionelle HM-pindfræsere. Prototyp Proto∙max™ INOX er forsynet med 2 snoede indvendige kølekanaler, hvilket bidrager til en ekstrem god spåntransport, og som sikrer en stabil og konstant temperatur under bearbejdningsprocessen. Spiralvinklen på 35°/ 38° er også medvirkende til høj processikkerhed og en god spåntransport sammenlignet med andre HM-pindfræsere.

TiAIN + TiAI belægning
TiAIN + TiAI belægning bidrager til maksimal ydelse, minimal slidtage og lang levetid. Belægningens mikro-geometri forhindrer slidtage på skærkanten og forhindrer løsægsdannelse. Prototyp Proto∙max™ INOX fås i dimensionsområdet ø 6-20 mm og med eller uden hjørneradius (R0,5-R4) samt med 2 versioner skafttyper, cylindrisk eller Weldon DIN 6527.

WALTERs stand G24 i hal 3
Se flere nyheder og meget mere på WALTERs stand G24 i hal 3.

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047