23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVN Hydraulik siger tak til alle, der lagde vejen forbi vores stand på HI[13] messen.

AVN Hydraulik kom hjem fra årets HI messe med en rigtig god fornemmelse i maven..

Vi havde en rigtig god messe med mange besøgende, som viste stor interesse for vores produkter og et udvalg af kundetilpassede hydrauliksystemer. Især vores produkter fra RMF filtre vagte stor opmærksomhed, da renlighed i olien bliver vigtigere og vigtigere for at have et stabilt hydrauliksystem, der fungerer i mange år. Med en overvågningssensor fra RMF får man besked i god tid, hvis olien er forurenet og et driftstop er under opsejling.

Messen har skabt mange nye kontakter, som vi selvfølgelig er glade for, og vores salgskonsulenter er i fuld gang med at tage kontakt til alle, som har henvendt sig på standen med ønske om mere information, besøg eller tilbud.

I det hele taget kunne man fornemme en positiv energi i industrien, hvilket vi håber på kan være med til at sætte mere gang i hjulene hos os alle sammen.

”AVN havde en fantastisk god messe, den bedste i mange år” udtaler en tilfreds koncerndirektør Ole Krabbe.

”Vi havde forberedt os godt. Vi havde en rigtig god standplacering, lige ved hovedindgangen til hal M. Vores stand kunne vi være stolte af, den var flot og havde en god størrelse, vi fik ros af flere. Vore 7 sælgere var top motiverede alle fire dage, stor ros for deres indsats”.

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216
P nummer: 1002330853

Kontaktperson

Ole Krabbe
Koncerndirektør
+45 70200411 ok@avn.dk

Send til en kollega

0.046