23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny UHF læse/skrive enhed med power over Ethernet

Med den nye RFU620, udvider SICK den eksisterende portefølje af UHF kodelæsere, med en ny optimeret læse/skrive enhed for opgaver med mellemstor læseafstand og hvor det er trangt med plads.

Ligesom sin storebror, RFU630 anvender RFU620 frekvensområdet 860-960 MHz. Nyt intelligent og optimeret design, gør sensoren velegnet til installationer hvor der stilles krav til at skulle opfylde ISO/IEC standard, for pålidelig mellemlang rækkevidde samt eliminering af crosstalk når transpondere er tæt på hinanden. Den gratis software SOPAS, som er brugergrænsefladen til at programmere udstyret, giver mulighed for hurtig, fleksibel og enkel integration.

Optimeret felt geometri, stort udvalg af filter funktioner
RFU620 giver i softwaren mulighed for at tilpasse sendestyrken så den tilpasses den ønskede læseafstand op til en meters rækkevidde. RFU620 udsender et homogent og symmetrisk læseområde, hvor den enkelte transponder kan læses og udvælges specifikt ud fra en mængde af transpondere i området. Med brug af "adaptiv effekt kontrol" kan RFU620 selvstændigt øge sendestyrken til det punkt, hvor en transponder er læst, og dermed lettere sortere andre transpondere fra. Andre filterfunktioner gør det muligt at sortere transpondere fra, som har en anden datastruktur end den ønskede, samt muligheden for konfigurerbare tidsintervaller, som forhindrer at samme transponder læses igen før den er transporteret ud af området. Alt dette sikrer pålidelig datatransmission, både i læse- og skrive operationer.

Nyt: integration ved hjælp af Power over Ethernet
RFU620 bruges, blandt andet i bil produktion samt i intralogistiske opgaver, til identifikation af containere og lagergods. Især det kompakte design er en stor fordel, når den begrænsede plads på en gaffeltruck skal udnyttes optimalt, da udstyret nemt lader sig montere imellem løftegaflerne. For første gang, bliver kendte interface og feltbus standarder i denne type industri - bl.a. RS232/422, EtherNet TCP/IP, EtherNet/IP, CANopen, Profibus DP og PROFINET IO - suppleret med integrations mulighed for Power over Ethernet (PoE). Således giver RFU620 den sædvanlige høje grad af fremtidig pålidelighed i form af informationsteknologi – da den nye læse/skrive kodelæser er kompatibel med IDpro, SICK's universelle teknologiplatform og porteføljestrategi for auto-ID systemløsninger.

Mere information
Kontakt SICK på tlf. 4582 6400

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.062