23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Doseringspumper med FDA certifikat

Doseringspumper med FDA certifikat






De intelligente doseringspumper SMART DIGITAL, som PUMPEGRUPPEN A/S er forhandler af i Danmark, er nu blevet endnu bedre tilpasset til det komplekse marked for pumper til biokemisk-, farmaceutisk- og fødevareproduktion med det nye FDA certifikat.

Grundfos SMART DIGITAL doseringspumper, som udmærker sig ved store reguleringsområder og en præcis dosering med ± 1% i gentagelsesnøjagtighed, dækker fra 0-30 l/h. DDA og DDC modellerne har store let overskuelige vendbare displays med 4 baggrundsfarver, så pumpens status er synlig på afstand efter trafiklys konceptet.

Pumperne er lette at montere efter forholdende med den medfølgende monteringsplade og, afhængig af model, kan pumperne fås med FlowControl (automatisk overvågning af overtryk, slangebrud, kavitation m.m.) (DDA-FC/FCM), automatisk udluftning ved afgassende medier (DDA). En indbygget flowmåler viser det nøjagtige flow i displayet – og kan via den analoge udgang integreres i et processtyringssystem. (DDA-FCM)

Trykovervågning (DDA-FC/FCM)

AutoFlowAdapt fastholder doseringsnøjagtigheden på trods af varierende anlægstryk (DDA-FCM)

Pumperne kan, afhængigt af model, styres manuelt, analogt, via pulser, timer, batch og Profibus.

Komplet tilbehørs serie med installations kit, sugelanser, modtryks- og overtryks ventiler, kabler, slanger, indsprøjtningsventiler, doseringstanke og pH reguleringsanlæg.

SMART DIGITAL FDA certificerede pumper er på gaden nu og kan fås med PVDF og rustfri stål pumpehoveder.

PUMPEGRUPPEN A/S glæder sig til at betjene alle, som har behov for FDA certifikater med markedets skarpeste doserings pumpe: SMART DIGITAL


PUMPEGRUPPEN A/S
Lundtoftegårdsvej 95
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13441707
P nummer: 1000564265

Kontaktperson

Niels Birger Jensen
Salgsingeniør / Sales Engineer
+45 21364060 nbj@pumpegruppen.dk

Send til en kollega

0.048