23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt udvalg af kabeltræk-enkodere fra Pepperl+Fuchs

De nye kabeltræk-enkodere fra Pepperl+Fuchs fås i forskellige varianter med et bredt udvalg af elektriske interfaces. Robuste magnetiske enkodere sikrer pålidelige måleresultater.

Kabeltræk-enkodere er ideelle til måling af løftehøjden på sakseløftborde og -elevatorer eller teleskoplængde på kranvogne. I de fleste tilfælde er optiske målesystemer ikke en mulighed til sådanne anvendelser pga. støv, vibrationer eller andre interfererende faktorer. Ved at kombinere kabeltræk og enkodere bliver lineære bevægelser imidlertid registreret både dynamisk og præcist.

De nye kabeltræk fra Pepperl+Fuchs er baseret på en modulær produktopbygning med et bredt udvalg af udstyr og anvendelsesmuligheder. Børster eller trykluft-udstyr fjerner nemt snavs. Taljeblokke kan anvendes til at omgå hindringer og måle genstande med skiftende retning. Målekablets
længde spænder fra 1 m til 60 m, hvilket gør enhederne velegnede til en lang række anvendelsesformål. Versionerne fås med forskellige overfladebelægninger og i mange forskellige modeller, lige fra pladsbesparende udgaver og letvægtsvarianter af plast til robuste versioner, der er beregnet til krævende anvendelser.

De nye magnetiske enkodere har endnu en anvendelsesmulighed. Hvis de monteres på kabeltrækket, kan de kompakte enkodere levere pålidelige måleresultater, selv under vanskelige forhold, hvor der er snavs, stødbelastninger eller vibrationer.

Læs mere på følgende link:
Kabeltræk-enkodere fra Pepperl+Fuchs


Vil du høre mere, send os en mail:
Kontakt Pepperl+Fuchs

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Send til en kollega

0.047