23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VIDEO - ekstrem vand- og støvtæt motor i rustfri stål

Eegholms motorleverandør Leeson tilbyder washdown motorer i rustfri stål. Motorerne er særdeles robuste og er yderst velegnede til anvendelse i fødevare-, medicinal- og drikkevareindustrien.

Motorserien - Extreme Duck - er designet ved at lytte til kundernes ønske. Den nye motor i rustfri stål kan modstå hyppige afvaskninger og aggressive rengøringsmidler.

NEMA motoren fås i følgende størrelser: ½ til 2 HK, 1800 og 3600 o/min, 208-230/460 Volt, trefaset og C-face (B14 flange) med eller uden fødder. Extreme Duck motoren lever naturligvis op til IE2 standarden og fås desuden som premium effeciency svarende til IE3.

Motoren er UL og CSA godkendt.
Desuden har motoren en særdeles høj beskyttelsesklasse på IP66, takket være en komplet indkapslet konstruktion, der forhindrer fugt og snavs at samle sig. Alle udvendige komponenter er selvfølgelig af rustfri stål.

Andre vandtætte motorer til forskellige industrier
I Leesons washdown motorserien finder du også en række andre vandtætte motorer:

”White Duck” motoren der kan modstå lejlighedsvise højtryksafvaskninger. Motoren fås både som AC og DC motor. DC motoren fås i IEC mål.

”Super Duck” der kan modstå op til 2.500 timer med fortyndet saltvandssprøjt og har en coatning, der gør den velegnet til bagerier, fødevareforarbejdning og andre lignende processer.

”SST Duck” til ultra-rene processer inden for fødevareforarbejdning, tapning og medicinalindustrien.

”Premium Stainless Duck”, der bevist kan modstå hyppige afvaskninger, anvendes typisk inden for fødevareforarbejdning, medicinalindustrien, mejerier, kemiindustrien og drikke- og tapningsindustrien. Motoren fås både som AC og DC motor og i IEC mål.

Kontakt
Gunnar Johannsen på telefon 4059 8508 eller send en mail på guj@eegholm.dk. Læs mere om vores produktprogram inden for el-motorer.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.062