23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv måling til alle behov

Løsninger fra Mahr, Tesa, Wenzel og Renishaw kommer i fokus hos Kyocera Unimerco på årets metalbearbejdningsmesse, den 28. februar til 3. marts i Odense.

På VTM 2017-messen præsenterer Kyocera Unimerco blandt andet de seneste muligheder for at effektivisere måleprocesser ved hjælp af nye hardware- og software-løsninger, som firmaets Metrologi-division repræsenterer.

Blandt andet præsenteres Mahrs MM420 CNC, der er et fleksibelt målemikroskop. Mikroskopet tilbyder fuldautomatisk CNC-måling med en meget let brugerflade og anbefales til proceskontrol i en række industrier. Takket være den optiske sensor, er målestationen hurtig, præcis og ikke-taktil – og så kan den placeres tæt på produktionen.

I fokus kommer også Marsurf XC Basic-konturmåler, der er egnet til de lettere standardopgaver inden for konturmåling. Den fylder ikke meget og er meget fleksibel. Målearmene kan skiftes uden værktøj, og den forinstallerede software er meget let at bruge og sætte op. Endelig er Mahr XC Basic billig i både anskaffelse og drift.

Den nydesignede udgave af højdemåleren Tesa Micro-Hite har Danmarkspemiere på VTM-messen. Højdemåleren har smarte features, som sikrer en effektiv anvendelse. Eksempelvis har betjeningspanelet både knapper og Touch Screeen. Den velkendte høje Tesa-kvalitet sikrer lang levetid af udstyret.

Med LH-serien fra Wenzel får man en mere præcis og stabil kvalitetsmaskine til en god pris. Wenzel bruger granit til alle akserne og planet for at opnå stabilitet, ensartet termisk reaktion og høj målenøjagtighed. På VTM viser vi maskinen med Renishaw SP25-scannesystem, ligesom vi giver eksempler på, hvordan man let kan programmere og rapportere i Wenzels Quartis-software.

Renishaw Equator giver unikke muligheder for at håndtere automatiseret, hurtig og meget nøjagtig proceskontrol direkte i produktionen. Kyocera Unimerco viser en mindre løsning kombineret med en robotarm, men der er et utal af mulige løsninger og kombinationer.

IBR har unikke kompetencer i forhold til at bygge bro mellem forskelligt måleudstyr. På messen viser Kyocera Unimerco eksempler på, hvordan automatiseret dataopsamling kan give et stort kvalitetsløft til opsamling og styring af måledata fra proceskontrol. Der kan være mange penge at spare i kraft af mindre tidsforbrug, ligesom en mere effektiv proces giver færre fejl og mindre kassation. 

Ovennævnte er blot et udvalg af de spændende produkter inden for måleteknik, som Kyocera Unimerco præsenterer på VTM 2017.

Inden for skærende værktøjer kan virksomheden også fremvise en række nyheder fra Kyocera, herunder vendeskær, fræsere og belægninger. 

Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112
P nummer: 1002336851

Send til en kollega

0.049