23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremgang for 3D-skanning

Målevirksomheden Zebicon A/S, der er dansk distributør af målesystemer fra tyske GOM, har oplevet en markant udvikling på markedet for 3D-skanning, der også er omdrejningspunktet, når firmaet er på plads ved årets metalbearbejdningsmesse i Odense.

Zebicon har gennem de seneste år oplevet stor interesse for det fuldautomatiske 3D målesystem Atos Scan-Box fra GOM hos de danske industrivirksomheder, fortæller direktør Jeppe Laursen:

”Den automatiserede Scan-Box-løsning gør, at kvalitetskontrollen og inspektion kan rykkes tættere på produktionen, både rent fysisk, men også i kraft af, at målefrekvensen kan øges.”

Atos Scan-Box er derfor også i fokus på VTM 2017-standen, hvor Zebicon demonstrerer alt-i-en-løsningen, som findes i adskillige varianter afhængig af emnets størrelse og vægt, samt krav til datatæthed. 

”Opmåling af store emner kan være meget tidskrævende og er ofte en manuel proces. Der kan være en stor gevinst at hente med en automatiseret løsning, både tidsmæssigt og i forhold til sikkerhed i målingen,” udtaler Jeppe Laursen. Derfor har målevirksomheden selv investeret i en Atos Scan-Box 6130, som er et fuldautomatiseret system, der kan opmåle emner op til tre meter.

”First Movers i denne branche er de virksomheder, vi i forvejen ser som innovative og nysgerrige på teknologien. Det er de virksomheder i dansk industri, som har afprøvet teknologierne igennem serviceydelser og har opnået en fortrolighed med teknikkerne. Derfor tør de investere i integrerede løsninger,” udtaler Jeppe Laursen.

Zebicon står på messestanden klar til at demonstrere både manuelle og fuldautomatiske skanningsløsninger.

Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112
P nummer: 1002336851

Send til en kollega

0.047