23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordens sundhedssektor er førende inden for bæredygtighed

Ny konference sætter fokus på bæredygtighed i sundhedssektoren og skal holde Norden i front på intelligente hospitaler. Schneider Electric er partner i konferencen og præsenterer IoT-løsninger til fremtidens hospitaler.

Norden er frontrunner inden for bæredygtigt sundhedsvæsen. Derfor afholder Aktuel Hållbarhet, NCSH og Schneider Electric NordicConference on Sustainable Healthcare 2017 den 15. februar i Stockholm. Konferencen fokuserer på de projekter, hospitaler og virksomheder, der driver udviklingen af Nordens sundhedssektor, som er verdens førende inden for bæredygtighed. Det nye nordiske forum bliver fremadrettet den førende mulighed for dialog og erfaringsudveksling på tværs af regionen. 

På konferencens program er blandt andre Dr Matthew Bacon, Chief Executive TCC, der er ekspert i optimering af hospitalers energiperformance gennem facility- og energimodellering. Han mener, at dialog mellem den kliniske og tekniske organisation er essentiel for at opnå effektivitet og bæredygtighed på hospitalerne:

- Design af hospitaler med en lavere målsætning for CO2-forbruget kræver dialog mellem læger og ingeniører. Herigennem klarlægges, hvordan de kliniske processer kan inspirere det tekniske design og forbinde strategien i den tekniske projektering med brugernes behov – en såkaldt ’Whole Facility Energy Modelling’, siger Matthew Bacon i det britiske magasin Health Estate.

På konferencen præsenterer ledende medarbejdere fra sundhedssektoren bæredygtige løsninger på større sygehuse. Ligeledes indeholder programmet andre state of the art-projekter, som har været med til at gøre sundhedsvæsnet bæredygtigt og mere effektivt. Deltagere har på konferencens udstilling mulighed for at se nye og innovative løsninger, der spænder bredt fra energieffektivitet og affaldshåndtering til lægemidler.

Indblik i fremtidens løsninger
Der kommer på konferencen mere end 40 talere fordelt på flere parallelle sessioner. De giver et bredt indblik i bæredygtighed inden for sundhedssektoren. Schneider Electrics Nordic Healthcare Division er partner på konferencen og bl.a. repræsenteret ved et oplæg af amerikanske ekspert Michael Sullivan, Vice President of Healthcare. Han viser foregangs-projekter fra hele verden med integrerede løsninger, som giver øget driftssikkerhed samt større connectivity og effektivitet i et bæredygtigt sundhedsvæsen.

I Danmark ser Schneider Electric stort potentiale i en fokuseret konference på effektive og intelligente hospitaler.

- Jeg håber, at konferencen kan øge opmærksomheden på vigtigheden af at planlægge bygge- og anlægsfasen af nye hospitaler rigtigt fra start. I et life-time perspektiv betaler investeringen i den optimale løsning sig altid, fordi marginal investeringen i anlægsfasen stort set er lig nul. På hospitaler betyder den optimale løsning en høj energieffektivitet, bedre indeklima bl.a. pga. udnyttelse af digitaliseringens nye muligheder. Hospitaler, der performer med et godt indeklima, giver kortere patientliggetider og driftsbesparelser, som kan investeres i flere varme hænder i en travl branche, siger Søren Eriksen, Søren Eriksen, der Vice President for EcoBuilding i Schneider Electric Danmark.

Programmet indeholder oplæg fra: European Health Property Network, HCWH Europe, Health Care Danmark, Sykehuspartner Norge, Karolinska Universitetshospital, Oslo Universitetshospital og Det svenske netværk for sociale krav i offentlige indkøb.

I udstillingsområdet på konferencen har Schneider Electric en stand med repræsentanter fra Danmark, hvor der ud over sparring, inspiration og god dialog er mulighed for at høre om de seneste løsninger fra Schneider Electrics Nordic Healthcare, der ud over energieffektivitet byder på spændende tiltag inden for IoT, 3D-grafik, Big Data og øget brugervenlighed.

Tilmelding og yderligere information om konferencen her:

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.048