23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DATRON M8Cube - højhastighedsbearbejdning med mange fordele

DATRONs fræsemaskiner er nemme at bruge med et højt innovationsniveau, hvilket betyder, at du hurtigt kan komme i gang med at producere i løbet af få dage efter, at maskinen er installeret.

DATRON M8Cube er en fræsemaskine til højhastighedsbearbejdning, som er nem at bruge og ikke kræver nogen dybere operatørekspertise for at køre maskinen. DATRON M8Cube har en software kaldet DATRON next og den er specielt udviklet til at have en meget brugervenlig grænseflade med klik og vælg funktioner, der på en smartphone og operatøren bliver guidet sikkert igennem bearbejdningsprocessen.

DATRON M8Cube har en vakuumklemmeteknologi, der gør opsætningtiden meget kort, det handler i bund og grund blot om at lægge pladematerialet på vakuumbordet, starte vakuumet og materialet sidder godt fast. Så er det bare at starte en opmåling af materialet og derefter klikke på start for at starte forarbejdningen, hele processen kan følges på skærmen. Fordelen ved bearbejdning af plademateriale er, at man nemt og hurtigt kan fremstille mange lige dele på samme plade og dermed forkorte tiden for både opsætningstid og værktøjsskift. Derudover er der en minimal mængde sprøjtesystem, der medvirker til yderligere at forkorte bearbejdningsprocessen ved, at der kommer en minimal mængde ethanol ud på delen som fordamper hurtigt, hvilket betyder at delen er ren og klar til at blive brugt direkte eller til videregives til overfladebehandling uden at skulle bruge noget tid på rengøring. For nogle kunder har det resulteret i store omkostningsbesparelser.

Der er så mange fordele ved DATRON M8Cube, den har lavt energiforbrug, arbejdsområdet er stort i forhold til selve installationsområdets størrelse. DATRON M8Cube bruger små CNC-værktøjer, hvilket betyder, at du også kan bearbejde detaljer på et højteknologisk niveau. Det er nemmere at finde en operatør til en DATRON M8Cube med den enkle brugergrænseflade, vakuumspændeteknologi og det rene produktionsmiljø med den minimale sprayteknologi, der undgår klæbrige og snavsede skæreolier. Med DATRON M8Cube får du en bearbejdningscyklus, der er hurtig, enkel og fleksibel gennem korte opsætningstider, færre værktøjsskift, ingen efterbehandling eller rengøring. Det lave energiforbrug er et plus for både miljø- og omkostningsberegninger, der vil også være mindre aluminiumspild per detalje med vakuumspændeteknologien.

DATRON AG er førende inden for CNC-maskiner til højhastighedsbearbejdning. DATRON AG er blevet kåret som "Top 100 virksomheder" i Tyskland inden for innovation, de har vundet Red Dot-prisen med DATRON M8Cube og DATRON neo.

Vi vill udstille på Elmia Verktygsmaskiner i Jönköping, 10-13 Maj, 2022.
Kom og oplev enkel, fleksibel og hurtig højhastighedsbearbejdning,  Download din billet her 

SOLECTRO AB
Beslag B01: 30
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062