23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye teknologiske løsninger til Mobile Maskiner

Bruger du den bedste teknologiske løsning i dine mobile maskiner?

Den Mobile industri er stadig i startfasen, når det gælder idéen om ”effektiv installationsteknologi”. Kabelsæt og terminalbokse benyttes stadig i mange topmoderne applikationer. Men nu hvor teknologien udvikles og maskinvariationer stiger, bliver grænsen nået for kabelsæts effektivitet.

Murrelektronik tilbyder modulære og robuste produktsystem, testet og pålideligt i praksis. Vores individuelle og modulære installationsløsninger er også modstandsdygtige over for højtryksrens af de mobile maskiner. Reparationer og udvidelser er mulige til enhver tid, takket være vores kabler og distributionsmoduler i det smarte Plug & Play system.

Maksimal fleksibilitet
CANopen xtremeDB fieldbusmodul har otte porte til in- og outputs.
Signaltyperne digital, analog, PWM / PWM (I), ratiometrisk etc. kan konfigureres individuelt. Takket være den anvendte DTconnection-teknologi kan xtremeDB bruges med færdigmonterede ledningssæt og tilslutningskabler eller perfekt integreret i kabeltråd med enkelt ledning. Fieldbus-modulerne fra Data Panel og de færdigmonterede kabler fra Murrelektronik er robuste, tætte og pålidelige i praksis.

Modstandsdygtig overfor højtryksrenser
Testede tilslutningskabler sparer ikke kun tid under installation og fejlfinding, men sikrer også, at mobile maskiner er fejlsikre og holdbare selv under ekstreme forhold takket være deres robusthed og uigennemtrængelighed. Murrelektroniks professionelle tilslutningskabler er fuldstøbte og permanent modstandsdygtige over for div. medier og højtryksvask. Alle tilslutningskabler er designet til kompatibilitet og tæthed med vores xtremeDB passive og aktive distributionsbokse.

Rational Installation
Markedssegmentet for mobile maskiner er stadig i sin begyndelse, når det kommer til emnet "rationel installationsteknologi". I mange applikationer anses kabelsæt og klemkasser som topmoderne, men på grund af maskinernes stigende teknologiske udvikling og varians når dette snart sin begrænsning, især for små og mellemstore produktioner. Med xtremeDB passive distributionsbokse til signaldistribution, inklusive passende kabler, kan et modulært koncept implementeres hurtigt og nemt i mobile maskiner. Tidskrævende fejlfinding kan således reduceres til et minimum, og maskinen kan let udvides.

 

Vi rådgiver dig gerne individuelt efter mottoet: "Sammen finder vi den bedste løsning!”.

 

Find vores Xtreme produkter her.

Har du spørgmsål er du velkommen til at kontakte os på:
E-mail: info@murrelektronik.dk
Telefon: 96 35 06 06

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.046