23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du med på den danske fællesstand på Hannover Messe 2022?

På verdens førende industrimesse, Hannover Messe, har du mulighed på for at udstille på den danske fællesstand og øge din synlighed.

Den danske fællestand har stadig ledige pladser tilbage. Du har mulighed for at blive en del af en større gruppe af underleverandørvirksomheder, der markedsføres mod en bred vifte af fagfolk på verdens førende industrimesse. Fremstødet planlægges i samarbejde med Fremstillingsindustrien under DI. Trade Council yder tilskud, og det betyder, at du kan deltage med komplet standpakke til en attraktiv pris.

Hvem møder du på Hannover Messe?
På Hannover Messe møder du industrielle kunder, der leder efter nye produkter, værktøjer, komponenter, systemløsninger mm. Mere end 66% af de besøgende er beslutningstagere med korrekte projekter. De leder efter leverandører, som kan bidrage til at sikre deres konkurrencedygtighed i foranderlige tider. Udnyt din deltagelse på Hannover Messe til at repræsentere din virksomhed som en kompetent partner og leverandør af attraktive løsninger.

Udstil på Pavilion of Denmark og øg din synlighed
Når du udstiller på en dansk fællesstand, får du de bedste muligheder for markedsføre og synliggøre din virksomhed over for nye og eksisterende kunder. Det fælles loungeområde på Pavilion of Denmark er bemandet og danner gode rammer for møder med kunder og samarbejdspartnere.

I videoen her fortæller Morten Miller, hvorfor hans virksomhed vælger Pavilion of Denmark, når de er på messe: https://www.youtube.com/watch?v=5FPA3krcEE4

Vil du vide mere?
Læs mere om messen, fællesstanden og priser her: https://www.danishexport.dk/aktivitet/hannover-messe-2022-industrial-supply

Eller kontakt projektleder Inge Lis Nielsen på 60 20 85 55 eller inn@danishexport.dk. Af hensyn til standfordeling, hører vi gerne fra dig senest 11. marts 2022.

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Kontaktperson

ILN
Inge Lis Nielsen
Project Manager
inn@danishexport.dk

Send til en kollega

0.078