23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Miljøvenlige Generatoranlæg og Nødgeneratorer - West Diesel

Generatoranlæg og Nødgeneratorer der overholder både dine krav og alle emissionskrav. West Diesel kan tilbyde blandt andet John Deere motorer med eget SCR system, der er med til at reducere CO2

West Diesel fokusere på at reducere CO2 og dermed udvikler vi og bygger vi generatoranlæg og nødgeneratorer der overholder alle emissionskrav til dit behov. Med John Deere kan vi bygge et komplet færdig løsning til netop din applikation. West Diesel har netop afholdt træning for at sikre os vores teknikere og vores samarbejdspartnere er klar til den grønne omstilling og kundernes krav om miljøvenlige motorer med stage V.

West Diesel har i samarbejde med John Deere afholdt en træningsdag med fokus på den grønne omstilling og branchens emissionskrav indenfor generatoranlæg / nødgeneratorer. Dette ruster vores teknikere og samarbejdspartnere til at udvikle, servicere og reparere på de nye Stage V motorer med SCR-system fra John Deere.

Vi har høje krav til vores teknikere og med de nye emissionskrav er det vigtigt for os at holde os opdateret, så vi kan imødekomme både branchens og vores kunders krav. Dermed kan tilbyde vores kunder den bedste kvalitet og en optimal løsning når det kommer til generatoranlæg.

John Deere har udviklet eget SCR-system til industri der minimerer CO2 udslip og dermed overholder kravene for Stage V. Med et SCR-system fra John Deere kan vi tilbyde et høj-kvalitets generatoranlæg - En komplet pakkeløsning der passer til netop din applikation.

West Diesel har over 28 års erfaring med dieselmotorer og generatorer. Vores medarbejdere er eksperter indenfor deres område og kan opbygge et generatoranlæg med de specifikationer du ønsker til netop din applikation, som f.eks. landbrug, produktionsvirksomheder, bygge-anlæg mm. Kontakt os og lad os finde den bedste løsning til din næste generator.

Kontakt os:

Mail: Salg@westdiesel.dk
Telefon: 75 12 70 44

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.047