23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nedtælling til Spåntagningsdage

Sæt allerede nu kryds i kalenderen: tirsdag 15. november og onsdag 16. november.

KJV og Flextek byder igen velkommen til to aktive og inspirerende Spåntagningsdage, som traditionen tro bliver afviklet hos Flextek i Hedensted.

I år vil der være fokus på maskiner, udstyr og værktøj, der kort fortalt får spåntagningen op i gear. Det er alt lige fra 5-akset bearbejdning, drejning, højhastighedsbearbejdning og multitaskmaskiner til automatiserede løsninger i form af bl.a. robotteknologi.

KJV ruller også produktpaletten ud og viser de bedste løsninger inden for bl.a. værktøjer, opspænding og automation.

Programmet er begge dage funderet i den nyeste teknologi, som naturligvis bliver praktiseret på rækken af maskiner, der står klar til live demo. Du kan bl.a. se, hvordan et par store OKUMA Multus-maskiner kan færdiggøre selv komplekse emner på én og samme arbejdsproces. Star er præsenteret med en langdrejer. YCM og Chiron er også på plads i showroomet.

Flextek går all in på Spåntagningsdagene og præsenterer hele virksomheden. Det vil sige, at du også kommer til at møde medarbejdere fra serviceafdelingen, teknisk installationsafdelingen samt undervisere, ligesom Spåntagningsskolen vil være på plads.

Vi glæder os til at se dig i Hedensted til vores Spåntagningsdage: tirsdag 15. og onsdag 16. november.

Flextek a/s
Kildeparken 30
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17951831
P nummer: 1001396533

Send til en kollega

0.036