23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Verdensnyhed - pemiere på Foodtech

Danske Concens A/S med hovedsæde i Esbjerg introducerer ny in-line lineær aktuator sammen med den danske distributør Brd. Klee. Premieren finder sted på Foodtech-messen i MCH 1.-3. november, hvor nyheden udstilles i hal K på stand 8328

con60 er en videreudvikling af con35 og con50, hvor tallet refererer til aktuatorens diameter. Den nye aktuator kan løfte op til 10000 N svarende til 1 ton. Strømforsyning 24 VDC.

In-line aktuatorer fra Concens adskiller sig ved at bruge planetgear i stedet for snekkegear til at drive aktuatoren. Hermed opnås flere fordele. Dels får man en slank og elegant aktuator hvis udseende er meget lig en klassisk gasfjeder og dels bruger planetgear mindre strøm.

Concens tilbyder en håndfuld tilhørende styringer. Dertil kommer et bredt udvalg af håndbetjeninger med eller uden ledning, hvor det er muligt at få sit eget budskab eller logo påtrykt.

I industrien anvendes In-Line aktuatorer bl.a. til conveyorsystemer og pakkelinjer til at hæve og sænke højden. I fødevareindustrien og andre krævende miljøer er den rustfaste type meget velegnet. Til pakkemaskiner bruges aktuatoren til positionering, så papkassen foldes og limes præcis det rigtige sted hver gang. De rustfaste modeller er ligeledes velegnede til brug i marine og offshore.

Alle aktuatorer samles ud fra lagerførte komponenter hos Concens i Esbjerg. Dermed er leveringstiden på standardversioner meget kort. Det samme gælder for kundespecifikke prototyper, som i de fleste tilfælde kan samles ud fra eksisterende dele, og dermed kan kunden meget hurtigt få sin prototype og arbejde videre derudfra.

Brd. Klee A/S
Gadagervej 11
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46874412
P nummer: 1001888241

Kontaktperson

RN
Rikke Nissen
run@klee.dk

Send til en kollega

0.048