23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvor ofte skal et stanseværktøj til service?

Når man arbejder med stansning, er det vigtigt at indtænke slidstyrke og effektivitet af stanseværktøj for at sikre en optimal produktion. Derfor er det oplagt at spørge: Hvor ofte skal et stanseværktøj til service? Der findes ikke et simpelt svar. Det afhænger af flere faktorer, som alle påvirker værktøjet. Stanseværktøjer bør altid få lavet service for at sikre, at de fungerer optimalt og kan køre i flere år.

Det svinger hvor ofte et stanseværktøj skal til service, men så snart værktøjet begynder at lave grater på emnerne, så er det i hvert fald tid til et servicetjek. Men der er flere faktorer, der afgør hvor ofte et stanseværktøj skal til service som bl.a.:

  • Værktøjsmateriale og emnemateriale
  • Produktionsvolumen
  • Alderen på værktøjet
  • Ujævnheder og grater


Læs flere detaljer om de forskellige faktorer og eksempler på, hvordan Stansomatic vurderer, hvornår et stanseværktøj skal til service på vores hjemmeside.

Vi elsker udfordringer!
Ved at vælge Stansomatic som din partner er du sikret stabil produktion takket være vores in-house værktøjsservice og kvalitetskontrol. Det er vores værktøjsmagere, som sørger for vedligehold, service og reparation af dit stanseværktøj, så vi kan forhindre produktionsstop og forsinkelser.

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17470833
P nummer: 1001294107

Send til en kollega

0.047