23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch takker for en succesfyldt Ajour messe.

Der var en stor interesse for den nye Mink MV klovakuumpumpe fra Busch Vakuumteknik som er et resultat af kontinuerlig udvikling af den anerkendte klovakuum kloteknologi.

Med introduktionen af den nye Mink MV serie, er Busch lykkes med at udvikle en klovakuumpumpe, der har et væsentligt lavere støjniveau end sammenlignelige vakuumpumper på markedet. Mink MV er også mere kompakt og effektivt. Den nye serie fungerer på samme måde som den foregående, dvs. med det kontaktfrie drift princip, derfor kræves der ingen driftsvæsker i kompressionskammeret, hvilket betyder, at det nødvendige service såsom olie- og filterskift, elimineres.

Der er intet slid takket være den kontaktfrie drift, og derfor skal ingen sliddele udskiftes. Det lavere støjniveau opnås gennem en nyudviklet lyddæmper, som er placeret under vakuumpumpen, dette reducerer størrelsen af pumpen betydeligt.

 

Besøgende, der beskæftiger sig med energieffektivitet spørgsmål i deres processer blev overrasket over, at denne teknologi har reduceret energibehov yderligere i forhold til alle andre vakuum-teknologier. Alle Mink MV klovakuumpumper er udstyret med elektriske motorer, der overholder de nyeste energieffektivitetsklasse som standard og således kan opnå den bedste energibalance rundt.

 

På Messestanden vist Busch også, at en vakuum generator, med reducerede energibehov er kun et skridt i retning af at opnå de størst mulige energibesparelser.
Generelt bør man ikke se på vakuumpumpen isoleret set, man bør snarere undersøge hele processen grundigt, fra et energimæssigt synspunkt. Driftsformen og kontrolsystemet for vakuum forsyning, har en enorm indflydelse på dens energieffektivitet.

 

Så bare ved at have et optimeret styresystem med en frekvensstyret motor, er der mulighed for et højt besparelsespotentiale. Foruden at reducere energibehovet, har ingeniører fra Busch, også været i stand til at designe den nye generation af Mink klo vakuumpumper til at blive endnu mere stille og mere kompakt.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry, Denmark
info@busch.dk
www.busch.dk

 

 

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.063