23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det perfekte match, LH Maskinfabrik og Ingemann Maskinfabrik fusionerer​

Vi har fusioneret på den måde, at Ingemann køber LH Maskinfabrik.

Pr. 1. oktober blev Ingemann Maskinfabrik og LH Maskinfabrik fra Regstrup ved Holbæk til et selskab.
Vi har fusioneret på den måde, at Ingemann køber LH Maskinfabrik. Helge Ingemann er trådt et skridt tilbage og er blevet bestyrelsesformand, Bo Ingemann er blevet CTO, og Lars Hjulmann (tidligere ejer af LH Maskinfabrik) er blevet administrerende direktør for Ingemann Maskinfabrik A/S.
Hos begge parter er der stor begejstring for det fremtidige setup.
De første spæde tanker om en fusion blev gjort i begyndelsen af året. Dels fordi vores maskinparker supplerede hinanden rigtig godt, dels fordi vi tilsammen kan yde en bedre service til vores kunder og pr. 1/10-16 blev fusionen så en realitet.
LH Maskinfabrik er gode til fræsning i letmetal og plast, mens Ingemann er specialiseret inden for fræs og drej i stål og rustfri metaller samt udvikling og prototypefremstilling.
Efter fusionen får vi klart flere muskler at spille med. Vores nationale og internationale kunder efterspørger høj fleksibilitet, hurtig leveringstid og høj kvalitet, og der bliver vi tilsammen stærkere.
Hele den danske produktion samles på Ingemanns fabrik i Gevninge. Hvis alt går vel, kommer det til at ske i første kvartal 2017.
Der kommer seks CNC-maskiner og en stor sav fra LH Maskinfabrik. Ingemann råder i forvejen over fire CNC-drejebænke og to CNC-fræsere samt en række manuelle maskiner. Så på CNC-siden bliver det dobbelt op. Vi kommer til at kunne håndtere både små og store emner.
Lars Hjulmann bliver samtidig også direktør for Ingemann Maskinfabriks litauiske datterselskab Precizika Metal, som har 30 medarbejdere.
Det er meningen, at udvikling, prototyper samt fremstilling af varer med kort gennemløbstid håndteres fra Danmark, mens større serier samt gentagelsesopgaver fremstilles i Litauen.

Ingemann Maskinfabrik A/S
Skullebjerg 1, Gevninge
4000 Roskilde
Lejre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12605277
P nummer: 1000414861

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062