23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cam-løsninger med robot-bearbejdning

Blandt løsningerne på Deltacams stand, i næste uge i Odense, vises bearbejdning med robotter baseret på Cam-løsningen Autodesk Powermill og Odigo-robotsoftware.

Hos Deltacam vil Powermill og danske Odicos robotsoftware blive vist frem, da de sammen gør det muligt at udføre spåntagende bearbejdning med langt større frihedsgrader og præcision, end det hidtil har kunnet lade sig gøre, fremhæver VTM 2017-udstilleren.

De to softwareproducenter har indgået et samarbejde for at udbrede kendskabet til, hvordan avanceret robotbaseret bearbejdning åbner helt nye muligheder for danske metal-, maskin- og plastvirksomheder.

”Vi vil bruge VTM 2017 til at cementere  samarbejdet med Odico omkring innovativ anvendelse af robotter. Vi vil gerne slå et slag for, at robotterne kan anvendes langt bredere end blot pick-and-place opgaver. Når man tænker ud af boksen, kan man faktisk lave ret snedige ting med dem,” siger Deltacam-direktør Søren Friis.

Cam-virksomheden viser desuden Autodesk HSM Cam-løsninger. Cam-softwaren har danske rødder og indgår nu sammen med 3D Cad-systemet Inventor i Autodesks Cloud-baserede Cad og Cam-platform Fusion 360. Søren Friis siger:

”På vores stand kan de besøgende se, hvordan Fusion 360 for relativt små penge giver især nye eller større projektorienterede virksomheder let adgang til at anvende professionelle Cad/Cam-værktøjer, uden at de skal ud i en større forudgående investering i software.”

Via Cloud-platformen kan virksomheder abonnere på Cad og Cam-softwaren i det omfang, de har behov for den. Det giver dem en hidtil uset fleksibilitet og total gennemsigtighed i omkostningerne.

Autodesk har netop konsolideret sine HSM-løsninger til 3D Cad-systemerne Autodesk Inventor og Solidworks i to samlede pakker, der omfatter Fusion 360 og byder på en gratis version af Inventor. De to pakker kaldet Premium og Ultimate adskiller sig fra hinanden ved at rumme mere eller mindre avancerede udgaver af Cam og Cad-softwaren.

”Tidligere abonnerede brugerne på en pakke udelukkende med Cam til Solidworks. Nu får de Inventor med gratis. Det giver dem mulighed for at vælge, hvilken Cad-løsning, der passer bedst til både deres opgaver og budgetter,” fastslår Søren Friis.

Deltacam tilbyder i dag hele paletten af Cam-løsninger fra Autodesk på abonnementsvilkår. Cam-produkterne spænder fra 2D- og 3D-bearbejdning med Autodesk HSM til endnu mere avanceret 3D-bearbejdning og fem-akset simultan bearbejdning med Powermill.

Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112
P nummer: 1002336851

Send til en kollega

0.047