23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Branchedemo af 3D-printprocesser

Ved to foredrag om 3D-metalprint, d. 1. marts under årets store begivenhed for den danske metalindustri, demonstrerer Uffe Ditlev Bihlet fra Force Technology sammen med virksomhederne Kvejborg, Protech og Ipes et produktionsforløb live på scenen.

Oplægs- og tovholder ved arrangementet M.Sc., ph.d., Uffe Ditlev Bihlet, fra Force Technology er specialist inden for 3D-metalprint med ekspertviden om korrosion og metallurgi.

Og han ønsker, at de fremmødte får et indbilk i, hvorledes den danske industri allerede i dag kan gøre brug af de spændende muligheder, som 3D-metalprint byder ind med.

"Det er ingen hemmelighed, at vi er bagefter vores nabolande, hvad angår brugen af 3D-metalprint. Men igen, så er det bestemt ikke alle produktionsvirksomheder, der i dag har gavn af at anvende produktionsmetoden i forhold til de emner, de fremstiller," siger han, og tilføjer:

"Men de forskellige fremstillingsteknologier i spil er spændende og byder på interessante muligheder specielt, hvad angår skræddersyede- og vægtoptimerede emner og konstruktioner. Det kan eksempelvis være parter, der har gavn af optimerede køle-/væskeflydestrukturer såsom sprøjtestøbeværktøj, motorkomponenter, pumper og hydrulikemner. I dag er der opstået et 3D-metalprint-marked, der stadig er i relativt lille skala, men præsterer høje vækstrater."

Specielt fremhæver Uffe Ditlev Bihlet aerospace-, automobil- og medicoindustrien, hvor der - eksempelvis for sidstnævnte - er ved at opstå et voksende marked for proteser, der er form- og vægttilpasset den enkelte bruger.

På scenen vil 3D-metalprintspecialisten blive suppleret af Søren Kvejborg fra Kvejborg ApS, Henrik Iversen fra Ipes A/S og Thomas Tønnesen fra Protech ApS.

De vil sammen demonstrere en relevant fremstillingsproces, hvor et ønsket emne udsættes for en Reverse Engineering-proces ud fra en 3D-skanning, over optimering i Cad-software til den endelige fremstilling med 3D-print.

"Alt i alt vil vi forsøge at give tilhørerne en overblik over de muligheder, der er med de seneste State-of-the-Art-teknologier til ægte skræddersyet 3D-printproduktion ud fra et dansk perspektiv med metal i fokus. Og så ikke mindste foretage en democase live på scenen," konstaterer Uffe Ditlev Bihlet.

Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112
P nummer: 1002336851

Send til en kollega

0.047