23948sdkhjf

HIRES lineære føringsveje fra HIWIN

Lineære styreskinner med forbedret korrosionsbeskyttelse.

Offenburg HIWIN GmbH satser på korrosionsbestandigt stål til nogle af sine lineære føringsskinner. Ud over MG-serien fås HG-serien nu også som en HIRES-version, der giver de lineære føringer en forbedret korrosionsbeskyttelse.

Bevægelsesteknologispecialisten HIWIN har navngivet sin serie af korrosionsbestandige lineære føringer HIRES, som står for HIWIN-Resistant. I dette design er alle stålkomponenter såsom vogne, profilskinner, rulleelementer og smøreforbindelser samt skruer fremstillet af korrosionsbestandigt martensitisk stål.

HIRES-føringerne er derfor særligt velegnede til applikationer i høj luftfugtighed eller i kontakt med stærkt fortyndede syrer/alkalier/saltopløsninger. Især i områder, hvor en belægning ikke kan bruges, er HIRES guide lavet af korrosionsbestandigt stål det første valg. Det er f.eks. tilfældet i rengøringssystemer, galvaniserings- og bejdsesystemer samt vakuum- og renrumsapplikationer.

Miniature MG-serien er allerede fremstillet af korrosionsbestandigt stål som standard.

"Vores kompakte MG-føringer bruges primært inden for medicinsk teknologi. På grund af de anvendte rengøringsmidler er korrosionsbestandigt stål påkrævet her som standard," forklarer HIWINs administrerende direktør Werner Mäurer.

Linearføringerne i HG-serien (i størrelserne 15, 20 og 25) fås nu også som HIRES linearføringer. Deres egenskaber som stivhed, hårdhed, belastningsgrader og dimensioner forbliver de samme sammenlignet med standardstål.

"Vores HG-serie, som er designet til høje belastninger og stivhed, kan nu også bruges i HIRES-versioner, hvor standardstål ville korrodere," siger Werner Mäurer.

"Afhængigt af kravene leverer vi vores lineære føringsskinner i forskellige størrelser og specifikationer."

Yderligere oplysninger og detaljer om HIRES lineære føringsskinner fra HIWIN GmbH kan findes på www.hiwin.da.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062