23948sdkhjf

DSM A/S afslutter stor entreprise

Den sydjyske virksomhed har afsluttet entreprisen med at flytte Dubonts afdeling fra Tønder til Grindsted.
Opgaven bestod i at nedtage alt produktionsudstyr, hvoraf meget måtte skilles ad i små dele for at kunne komme ud af de gamle lokaler. Derudover var der demontering af el og udsugning.

Efter transporten fra Tønder blev afdelingen genetableret i Grindsted. Der var en del smedearbejde, da området hvor maskinlinien skulle stå havde andre dimensioner, end der hvor det kom fra. Det bevirkede en del tilpasningsopgaver, hvor også trapper, platforme og stativer måtte ændres til de nye forhold.

I forbindelse med projektet blev der opsat et nyt udsugningsanlæg, som kunne klare de strenge ATEX-krav til støv, som Dupont arbejder under. Derudover fik alle maskiner og udsugning trukket nye el-kabler.

Selve flytteopgaven strakte sig over ca. en måned, mens planlægningen i samarbejde med Dupont har taget henved seks måneder.

Om DSM A/S
DSM udvikler produkter i stål, aluminium, rustfri stål og specialstål til landbrug, offshore, fødevare- og maskinindustrien.

Virksomhedens kerneområde er smedearbejde, og fabrikken i Rødding kan blandt andet håndtere opgaver inden for laserskæring, bukning, valsning, klipning og certifikat-svejsning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093