23948sdkhjf

KD Industribejdsning i nye klæder

Den nordjyske underleverandør mærker fremgangen i industrien og skifter nu navn til Industribejdsning Nord ApS.
I 2012 overtog Søren Nielsen hele ejerskabet af KD Industribejdsnings afdeling i Aalborg, og nu går han skridtet videre og skifter navn på selskabet.

- Nu er der gået mere end et år, og det hele er gået godt, så nu jeg har valgt at slette KD-delen i vores navn, så det nu hedder Industribejdsning Nord, fortæller Søren Nielsen.

Mere gang i den rustfri branche
Den seks mand store virksomhed der har hjemme i Aalborg Øst, og virksomhedens kunder findes hovedsageligt inden for jyske virksomheder, der arbejder med rustfri stål. Og med den kundegruppe har Industribejdsning Nord nok at se til for øjeblikket.

- Vi kan mærke, at der er kommet mere gang i den rustfri branche. Det er generelt inden for rigtig mange forskellige brancher, vi har fået mere at lave, og vi har faktisk så travlt, at jeg i februar har ansat en ekstra mand, siger Søren Nielsen.

Han mener dog ikke kun, at det er opsvinget i industrien, der er grunden til den stigende mængde opgaver, men også en stigende miljøbevidsthed blandt kunderne.

- Vi oplever, at folk bliver mere miljøbevidste. Mange virksomheder vil helst ikke selv have besværet med de her opgaver, og så kommer de til os i stedet, forklarer Søren Nielsen, og slutter:

- Det begynder at slå mere og mere igennem, og jeg kan se at vi får en del nye kunder løbende. Når man spørger ind til grunden, så er det ofte, at de ikke vil stå med den slags miljøting i deres egen virksomhed. Vi laver også et meget mere ensartet produkt, og derfor bliver slutbrugeren også mere tilfreds.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094