23948sdkhjf

Ny hydraulikafdeling hos FL Automatic

For et år siden overtog FL Automatic Boldsen Randers’ hydraulikafdeling og har siden da brugt tiden på at få system i det store varelager, opbygge en servicevogn og selvfølgelig servicere de eksisterende kunder.
FL Automatic i Haslund ved Randers har længe haft en lille hydraulikafdeling, men da Boldsen i Randers sidste år besluttede at nedlægge deres afdeling, besluttede ejeren af FL Automatic Michael Christensen at opkøbe hele deres store reservedelslager og udvide den eksisterende afdeling.

FL Automatic har blandt andet brugt tiden på systematisere reservedelslageret, så kunderne hurtigt kan serviceres, når de har brug for fx at få repareret en sprungen hydraulikslange. Udover at fremstille tilpassede hydraulikslanger i de fleste størrelser og op til 6 lag, så udskifter og ompakker FL Automatic også hydraulikcylindere og laver serviceeftersyn på eksisterende hydraulikinstallationer.

Som noget nyt har FL Automatic udstyret en hel servicevogn med hydraulikdele, som kan tilkaldes døgnet rundt alle ugens syv dage, hvis fx en landmand kører i stykker midt i høsten. Michael Nielsen udtaler:

- Vores kunder er typisk entreprenører, landmænd, havnekøretøjer og industrien, så når et nedbrud fx skyldes en sprungen hydraulikslange, er det vigtigt for dem hurtigt at få repareret denne, så de kan komme videre med deres opgave – når høsten skal i hus, så tæller hver time, og der er hverken tid eller råd til at stå stille. Vores servicevogn er hurtigt på banen og dækker et bredt område fra Hadsund til Århus og hele Djursland og løser de fleste opgaver i løbet af få timer. Mange kunder i området har allerede opdaget den hurtige, effektive service, selvom vi først nu går aktivt ud og annoncerer med vores nye tiltag – men der er stadig plads til flere.

Udover hydraulikafdelingen er FL Automatic en moderne maskinfabrik, der sidste år flyttede i nybyggede lokaler i Haslund. Maskinfabrikken dækker de normale kompetencer indenfor områder som spåntagende bearbejdning, smedearbejde, laserskæring og rørbukning, men har også en nicheforretning indenfor kiropraktorborde og andet udstyr til kiropraktorer og fysioterapeuter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078