23948sdkhjf

Rekordregnskab fra SH Group

Efter et vellykket generations- og navneskifte i Svendborg Hydraulik, nu SH Group, har firmaet netop præsenteret selskabets hidtil bedste koncernregnskab med et overskud før skat på lige over 11 mio. kr.
Der er fart på hos SH Group i Svendborg. I 2005 gennemførte virksomheden et vellykket generationsskifte, og for nylig fremlagde ledelsen det bedste regnskab nogensinde. Nettoomsætningen steg med næsten 50 % til 103 mio. kr., og overskuddet før skat fulgte trop med en stigning på 46 % til 7,6 mio. kr.

Maskinparken udvides
Navneskiftet til SH Group skete for at sætte fokus på, at firmaet kan total-servicere alle typer produktionsvirksomheder med vedligeholdelse, optimering og fremstilling af specialmaskiner. De tre yngre medarbejdere som overtog firmaet har investeret meget for at få det til at ekspandere.

Der er indkøbt flere nye CNC-styrede maskiner for at styrke maskinværkstedet, og i montageafdelingen er der oprettet ekstra montagepladser med nye kranbaner for at reducere spildtiden. Også i den mobile afdeling er der investeret i flere montørbiler, så firmaet nu råder over 19 servicevogne fordelt i Jylland og på Fyn. Disse bakkes op af mobile værkstedscontainere, som efterhånden står flere steder i ind- og udland.

Men det er ikke nok at investere i produktionsudstyr alene, så den nye direktion sætter i stigende grad også fokus på arbejdsmiljø, hvilket blandt andet har ført til nyt udsugningsanlæg i svejsehallen og flere utraditionelle ansættelseskontrakter. Dette for at få fat i de bedste folk.

Fuld ordrebog
Der er ikke noget, der tyder på, at SH Group kommer til at sætte farten ned i 2007. Allerede nu har virksomheden ordrebogen på stålsiden fyldt for resten af 2007, og der er flere lovende tilbud ude til levering i 2008/09. Der arbejdes derfor på at udvide fabrikken med yderligere 1.000 m2 produktionshal, ligesom virksomheden for øjeblikket søger 10 nye medarbejdere.

Firmaet er netop ved at starte en hydraulikshop i trekantsområdet, som skal sætte ekstra gang i serviceringen af industrien i dette område - døgnet rundt.

Kilde: SH Group - http://www.shgroup.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109