23948sdkhjf

Image House bliver til Stemmer Imaging

Stemmer Imaging har købt den danske udbyder af visionløsninger og visionkomponenter.
Med virkning fra 1. april 2015 overtager Stemmer Imaging 100 procent af Image House. Hans Steenberg, stifter af Image House, leder overdragelsen til Stemmer Imaging og fortsætter indtil 31. marts 2015 som virksomhedens administrerende direktør. Stemmer Imaging i Danmark ledes fra den 1. april af administrerende direktør Peter Trollsås, som også er administrerende direktør i Stemmer Imaging, Sverige.

- Stemmer Imaging’s køb af Image House A/S har været under overvejelse i nogen tid. Det er et forventet og naturligt skridt for Stemmer Imaging efter købet af det tilsvarende selskab Parameter AB i Sverige med datterselskaber i Danmark, Finland og Polen, siger Hans Steenberg.

Annette Runge, nuværende marketingchef i Image House, fortsætter i den nye organisation som office manager, og varetager fremover den daglige administration af det danske kontor.

Mick Pelby, salgschef i Image House, fortsætter i den nye organisation med ansvar for løsningssalg og han deler fremover rollen som salgschef med Karsten Nielsen, salgschef i Stemmer Imaging’s danske salgskontor. Karsten Nielsen fortsætter med ansvar for komponentsalg i den nye organisation i Danmark.

Stemmer Imaging påbegyndte de europæiske aktiviteter med integrationen af et engelsk selskab og med etableringen af et datterselskab i Schweiz i 2004. Ekspansionen fortsatte med tilsvarende opkøb i Frankrig i 2005, Benelux i 2012 og senest Sverige, Finland og Polen i 2014. Med opkøbet af Image House servicerer Stemmer nu 19 europæiske lande med mere end 220 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085