23948sdkhjf

Router med DUAL VPN- og firewall-funktionalitet

Stratix 5900 servicerouter er den første i Rockwell Automations produktprogram, som indeholder både VPN- og firewallfunktioner. Egenskaber som gør routeren velegnet til sikring af produktionsceller og produktionsområder og kan skabe sikker forbindelse til en fjern lokation via et usikkert netværk, lyder det fra Rockwell Automation.
Med VPN- og firewallfunktionaliteten begrænser og regulerer routeren kommunikationen og opretholder derved en sikkerhedszone, samt sikrer en manipulationsfri og konstant informationsudveksling via sikkerhedszonen. Med VPN kan der også skabes en sikker tunnel til kommunikation mellem server og maskine for at segmentere produktionsceller eller områder fra andre maskiner i anlægget.

Firewall-funktionaliteten overvåger og blokerer input eller output, som ikke lever op til retningslinjerne konfigureret i firewall. VPN- og firewallfunktionalitet giver i kombination et mere robust og mere sikkert netværk, fortæller Jan Kaihøj, Field Business Leader hos Rockwell Automation:

"Rockwell Automation hjælper kunder inden for industriel automation med at takle sikkerhedsudfordringerne på IT-området og ved at arbejde sammen med Cisco og andre førende leverandører i branchen for at fremme samspillet i netværksinfrastrukturen. Dermed hjælper vi med at integrere de tekniske og administrative systemer," siger han.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125