Jern & Maskinindustrien Metal Supply DK Metal Supply SE Metal Supply NO Food Supply DK Transport
 

Webpaneler til standardopgaver

Phoenix Contact udvider sit program af webbaserede operatørpaneler med10" og 15"versioner. Det betyder, at man nu får et større skærmområde til visualisering af applikationer.

Det større skærmområde har den fordel, at færre procesdiagrammer skal konfigureres for at vise alle driftsdata. Ved operatørpaneler med små displays distribueres information via forskellige procesdiagrammer. Navigationen mellem diagrammerne definerer, hvor hurtigt og hvor intuitivt dette kan gøres. Ved at anvende større displays reduceres risikoen for fejl, idet brugeren kan se alle informationer på en gang.

Webpanelerne med diagonalt mål på 26,43 cm(10,5") og 28,1 cm(15,1") har farve TFT touch screen. Opløsningen er på 800x600 eller 1024x768 pixels og kan vise 65k farver. Begge typer paneler er baseret på en RISC ARM9 platform med en 200 MHz processor. Begge paneler har som standard en Ethernet og to USB porte.

Disse paneler er til anvendelse i udstyr og små maskiner, hvor basis HMI funktioner er påkrævede. Alle webpaneler er baseret på den webserver, der er i alle PLC’er fra Phoenix Contact. Webserveren programmeres i WebVisit og downloades i en af vores kontrollere, der håndterer PLC programmet og dataopsamling. Data vises i den integrerede micro browser.mola

Yderligere information:

Phoenix Contact A/S

3677 4411

Skriv kommentar
Abonnement

Få ubegrænset adgang til alle nyheder og artikler.

Opret nu
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 7.272 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

A4 blindnitter til levering fra lager

27. maj 2015 09:02
TITGEMEYER Skandinavien A/S

Blindnitter i rustfrit stål A4 er den rigtige løsning til brug offshore og andre krævende miljøer, hvor blindnitter i A2 ikke er tilstrækkeligt kor­rosions­bestan­dige.

Pumpning af slidende af­fedtnings­midler

27. maj 2015 08:58
VERDER A/S

Verderair Pure luftdrevne dobbelt virkende membranpumper fra Verder A/S beviser deres værd i applikationer, hvor rene materialer og et solidt design er påkrævet.

ZIMM, spin­delgear/­løfte­gear fra ZF Danmark

27. maj 2015 09:01
ZF Danmark ApS

Systemer til at løfte, skubbe & trække optil 100 ton pr. spindelgear. Zimm-S­pindel­gear styres meget præcist og giver derved en høj driftsikkerhed. De ...