23948sdkhjf

Webpaneler til standardopgaver

Phoenix Contact udvider sit program af webbaserede operatørpaneler med10" og 15"versioner. Det betyder, at man nu får et større skærmområde til visualisering af applikationer.
Det større skærmområde har den fordel, at færre procesdiagrammer skal konfigureres for at vise alle driftsdata. Ved operatørpaneler med små displays distribueres information via forskellige procesdiagrammer. Navigationen mellem diagrammerne definerer, hvor hurtigt og hvor intuitivt dette kan gøres. Ved at anvende større displays reduceres risikoen for fejl, idet brugeren kan se alle informationer på en gang.

Webpanelerne med diagonalt mål på 26,43 cm(10,5") og 28,1 cm(15,1") har farve TFT touch screen. Opløsningen er på 800x600 eller 1024x768 pixels og kan vise 65k farver. Begge typer paneler er baseret på en RISC ARM9 platform med en 200 MHz processor. Begge paneler har som standard en Ethernet og to USB porte.

Disse paneler er til anvendelse i udstyr og små maskiner, hvor basis HMI funktioner er påkrævede. Alle webpaneler er baseret på den webserver, der er i alle PLC’er fra Phoenix Contact. Webserveren programmeres i WebVisit og downloades i en af vores kontrollere, der håndterer PLC programmet og dataopsamling. Data vises i den integrerede micro browser.mola

Yderligere information:

Phoenix Contact A/S

3677 4411
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.238