23948sdkhjf

FLAIRMO lancerer kompressorserie med tørresystem

FLAIRMO ApS introducerer ny kompressorserie med tørresystem. Virksomheden benytter to-års fødselsdagen til at introducere serien.
Firmaet har i tæt samarbejde med EKOM og nano-porous system ltd. (n-psl) udviklet og designet en komplet ny kompressorserie monteret med helt nyt og patenteret adsorptionstørresystem.

EKOMs oliefrie, robuste og slidstærke kompressorteknologi kombineret med markedets mest innovative og servicevenlige tørresystem (n-psl) sikrer en unik kompressorløsning til mange forskellige anvendelsesformål.

Kompressorserien genererer en oliefri og tør trykluft med et trykdugpunkt (PDP) på -40 grader Celcius. kompressorserien fås i flere størrelser med luftydelser fra 140 – 280 liter pr. minut @ 5 bar.

Luftkvaliteten er i hnehold til ISO 8573.1:2001 = klasse 2.2.

Det indbyggede LCD display informerer om driftsstatus og tid til service. Tørremidlet udskiftes let og simpelt vha. tørrepatroner.

Til installationer der kræver en mindre tør luft, stadigvæk uden vandpartikler, fås nogle af kompressormodellerne med monteret membrantørrer.

Den nye unikke kompressorserie tilbyder bl.a.

- Oliefri og tør trykluft

- Driftsikker og lang levetid

- Støjsvag installation (støjdæmpende kabinet som option)

- Servicevenlig kompressor/tørrer

- Kontinuerlig drift (S1-100%)

Kompressorserien kan bl.a. benyttes til mindre hospitaler, dentalklinikker, laboratorier, til N2 generatorer samt andre steder hvor ren oliefri og tør trykluft er påkrævet.

- Vi har udnyttet vores mange års branchekendskab og erfaring med oliefri og tør trykluft, til at sammensætte markedets bedste kompressor med markedets bedste tørresystem. Resultatet er meget tilfredsstillende og vi har store forventninger til kompressorserien fremover, såvel teknisk som kommercielt oplyser Morten V. Nielsen, der er salgsdirektør og medejer af FLAIRMO ApS. mola

Yderligere information:

FLAIRMO ApS

5371 7222
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141