Jern & Maskinindustrien Metal Supply DK Metal Supply SE Metal Supply NO Food Supply DK Transport
 

Konference om automation i skyen

Dansk Automationsselskab inviterer til konference med titlen Er tiden moden for automation i skyen? - få indsigt i muligheder, begrænsninger og økonomien. Arrangementet foregår den 7. marts kl. 8.30- 16 hos Haldor Topsøe i Lyngby.

Valget af automationsplatform er altafgørende for funktionalitet, kvalitet, produktivitet og pris. Det gælder både ved projektets begyndelse og ikke mindst i den senere driftsfase.

- Alle peger på, at det er en god idé at virtualisere virksomhedens produktionssystemer. Der kan være mange penge at spare – men hvad med drift- og datasikkerhed og beskyttelse af knowhow? Vi ønsker med denne konference at sætte spot på fordele og ulemper ved forskellige modeller for at anvende cloud, siger Leif Tångberg, der er formand for DAu og ansvarlig for konferencen.

- Konferencen henvender sig til alle typer af virksomheder, der arbejder med automation og virtualisering - herunder produktleverandører, rådgivere, systemintegratorer samt IT- og produktionsansvarlige hos produktionsvirksomheder, siger Leif Tångberg.mola

Skriv kommentar
Abonnement

Få ubegrænset adgang til alle nyheder og artikler.

Opret nu
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 7.278 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Stiholt til cykelløb

28. juli 2015 23:04
Stiholt

Traditionen tro deltog Stiholt til cykelløb i Aalborg

Metric Industrial A/S – din fortrukne MOXA forhandler i Danmark.

28. juli 2015 11:58
Metric Industrial A/S

Hvis din virksomhed arbejder inden for Marine, Offshore, ITS eller automation, så vil MOXA helt sikkert kunne tilbyde Jer nogle interessante net­værkspro­dukter.

SuperOffice CRM Kursus - Få det maksimale ud af dit SuperOffice

28. juli 2015 13:52
Proinfo A/S

Uddannelse er nøgleordet for at få det optimale udbytte af SuperOffice CRM. Hos PROINFO anbefaler vi vores kunder, at de med jævne mellemrum gennemfør ...