23948sdkhjf

Strategisk samarbejde sikrer dansk slambehandling

Alfa Laval Nordic A/S og Stjernholm A/S har indgået et samarbejde med det mål, at give vores kunder en enkel og klar indgang til optimering af slambehandlingen på de danske renseanlæg.
Stjernholm har i det nye samarbejde påtaget sig at arbejde som Alfa Lavals eksterne salgsorganisation for så vidt angår Alfa Lavals kendte dekantere, hvor specielt den nyudviklede ALDEC G3 dekanter sætter nye standarder for effektivitet i forhold til energiforbrug.

- Med Alfa Lavals dekantere og vores egen nye skruepresse i produktprogrammet kan vi nu tilbyde hele viften af produkter til optimering af forsyningernes slambehandling, siger direktør Kaj Stjernholm fra Stjernholm, som ikke lægger skjul på, at han er stolt over at Alfa Laval har valgt Stjernholm som partner på det danske marked. Stjernholm bliver Alfa Lavals salgsteam for dekantere.

- Hos Alfa Laval har vi længe savnet en egentlig salgsorganisation som kunne sikre, at markedet løbende bliver orienteret om fordelene ved vores dekantere, og i stedet for selv at opbygge en organisation med et smalt program, har vi valgt at lave et formelt samarbejde med en virksomhed, som er både velanskrevet og veletableret på markedet, siger Hans-Jacob Svensen, salgsdirektør hos Alfa Laval Nordic, Energy & Environment.

- Vi har skruet samarbejdet sådan sammen, at det står både forsyningerne og rådgiverne frit for, hvem man ønsker at tage kontakt med, når man har en opgave, der inkluderer slambehandling, men det bliver Stjernholm, der bliver den opsøgende aktør på vores vegne, siger Hans-Jacob Svensen, som ser mange muligheder for fremtidig synergi i samarbejdet.

– Ud over salgsarbejdet i marken regner vi bestemt også med, at vi kan få glæde af at benytte Stjernholm som montører på bl.a. vores dekantere, siger han.

Første gang det nye samarbejde for alvor bliver synligt for alle, bliver til Spildevandsteknisk Forenings Årsmøde på Bornholm, hvor Alfa Laval Nordic og Stjernholm har valgt at udstille sammen i et 225 kvm stort telt.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063