Jern & Maskinindustrien Metal Supply DK Metal Supply SE Metal Supply NO Food Supply DK Transport
 

Smededirektør får PraktikPladsPris

Direktør Søren Fischer fra Randers Tandhjulsfabrik får en PraktikPladsPris for et helt igennem forbilledligt engagement i uddannelse og lærlinge. Prisen bliver overrakt hos Tradium i Randers den 2. maj til direktøren, som oprindeligt udlært smed og har i mere end 25 år kæmpet for flere praktikpladser i Midt- og Vestjylland.

- Hvis der er nogen, der brænder for lærlinge - så er det Søren. I mere end 25 år har Søren Fischer vedholdende talt for, hvor vigtigt det er, at unge mennesker får en god erhvervsuddannelse. Og for at virksomhederne skal yde et bidrag ved at oprette praktikpladser, hedder det i indstillingen.

Søren Fischer er blandt andet en af initiativtagerne bag den regionale kampagne "Mor er den bedste i verden" og han er formand for Medaljefonden for Østjylland, der årligt uddeler medaljer til dygtige lærlinge i lokalområdet. Fischer er selv udlært smed og har gennem årene uddannet en masse lærlinge.mola

Skriv kommentar
Abonnement

Få ubegrænset adgang til alle nyheder og artikler.

Opret nu
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 7.283 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

ACTEC råder over et avanceret TestCenter

30. marts 2015 00:00
ACTEC A/S

ACTEC anvender eget testcenter til funk­tion­sana­lyser, levetids-tests, stresstests, analyse af varmeudvikling, hvor vi kan analysere os frem til den optimale løsning.

Mezzanin giver mere plads i butikken hos Davidsen

30. marts 2015 00:00
Constructor Danmark A/S

Med en ekstra etage, en såkaldt mezzanin, fik Davidsen Tømmerhandel plads til at udvide sortimentet af beklædning i hånd­værker-­butik­ken i Odense.

Plastpaller kan eksporteres til hele verden uden certificering

30. marts 2015 00:00
Olitec Packaging Solutions A/S

Plastpaller kræver ingen certificering eller varmebehandling ved eksport og er meget lette at håndtere både manuelt og med truck og palleløfter.