23948sdkhjf

Mikroboring i høj ydelse

Coromant CoroDrill 862 fra Sandvik leverer en mikroboring-ydelse i særklasse. Boret kan producere mikrohuller op til 12 x bordiameter med høj produktivitet.
De nye mikrogeometri bor fra Sandvik Coromant demonstrerer en ydelse i særklasse ved huller op til 2,95 mm i diameter. En af de faktorer ved CoroDrill 862-sortimentet, der adskiller det fra andre, er dets belægning, der medvirker til at bevare skærkantgeometrien og giver en ensartet overflade for forbedret spånafgang. Derudover er belægningen med til at forlænge værktøjslevetiden, når der bearbejdes emnematerialer i stål, rustfrit stål, støbejern og aluminium.

Den innovative overfladebehandling på CoroDrill 862 reducerer i kombination med en specialudviklet spidsgeometri trykkræfterne og giver hurtig og effektiv spånevakuering. Dette bliver yderligere hjulpet vej i kraft af ACM (Advanced Chip Management)-spånkanalgeometri, der genererer små og mere kontrollerbare spåner. Når der udføres mikroboring, er spånevakuering særdeles vigtigt, da selv den mindste ophobning kan føre til problemer såsom brud på bor, tab af præcision, stilstandstid og kassering af emner. CoroDrill 862 fra Sandvik Coromant leverer effektivt ind- og udløb og opnåelig hultolerance på H8-H9. Indvendige kølevæskehuller leverer kølemiddel direkte til borets spids selv ved store boredybder, hvilket yderligere er med til at sikre præcision og effektiv spånafgang.

CoroDrill 862 fås med en diameter i området 1,85 til 2,95 mm (3 mm skaftdiameter over hele udvalget) og i længderne 8-12 x D. Borene bør kun bruges sammen med Sandvik Coromants præcisionsspændetang HydroGrip eller lignende holdersystem.mola

Yderligere information:

Sandvik Coromant

4346 5151
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094