Jern & Maskinindustrien Metal Supply DK Metal Supply SE Metal Supply NO Food Supply DK Transport
 

Filterteknik fylder 15 år

Filterleverandøren Filterteknik A/S, som er en del af Lekang gruppen med en omsætning på over 230 mio. kr., holder 15 års jubilæum den 1. juni. Alle kunder og samarbejdspartnere er velkomne.

Den 1. juni 1997 begyndte Filterteknik A/S at sælge filtre fra et lille lokale i Hedehusene, hvorefter virksomheden flyttede til større lejemål i Karlslunde. Virksomheden har haft en stabil udvikling og er vokset med en medarbejder per år.

I 2007 byggede Filterteknik deres nye hjem på Korskildeeng 2 i Greve, som rummer moderne kontorfaciliteter, mødefaciliteter samt et højlager.

Filterteknik i dag en af de største filterleverandører i Danmark, og fejrer de 15 år i Danmark sammen med kunder og samarbejdspartnere ved at invitere til åbent hus fredag den 1. juni 2012 kl. 13-17 på Korskildeeng 2, 2670 Greve.mola

Skriv kommentar
Abonnement

Få ubegrænset adgang til alle nyheder og artikler.

Opret nu
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 7.271 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

10 år med vikarer til industrien

29. juni 2015 09:00

Arbejdskraft: Randers-virksomheden HR-Industries med speciale i produktions og industrivirksomheder fejrer den 1. juli 10 års jubilæum.

Underleverandører skal have mere designansvar

26. juni 2015 11:00

Man skal ikke tilbringe meget tid i vindbranchen før det står klart, at design og test af vindmøllens mange komponenter ofte er forankret hos vindmølleproducenterne. I et nyt projekt hos Vindmølleindustrien er målet, at underleverandørerne skal sidde mere med ved rattet, når nye komponent-design testes og dokumenteres.

Cabinplant føntørrer salaten

26. juni 2015 11:15

Dansk Verdensklasse: Den fynske maskinbygger Cabinplant har taget udfordringen op: Hvordan bygger man et anlæg, som kan tørre sarte salatblade efter de er blevet vasket.Se alleMedlemmernes egne nyheder

Effektive bindemidler til inddæmning og absorbering af væsker

30. juni 2015 00:00
Denios ApS

Er du forberedt på en olie- eller ke­mika­lieu­lykke? Kan du forhindre en forurening af miljøet, som det kræves af myndighederne? Hvordan håndterer du ne ...

Carl Stahl A/S ønsker alle en rigtig god sommer

29. juni 2015 15:58
Carl Stahl A/S

GS stem­pelstangs­tætning og specielle materialer til brug i gascylindere

30. juni 2015 00:00
Parker Hannifin Danmark

Parker Hannifin har lanceret GS stem­pelstangs­tætnin­ger samt skræddersyet high-­perfor­mance materialer specielt med henblik på at imødekomme kravene til applikationer med gascylindere.