23948sdkhjf

Løwener overtager Chriscon

Chriscons produkter og systemer, herunder ICAM, Xtralis, IDG, GDS, passer perfekt ind i produktprogrammet, meddeler Løwener.
I dag overtager V. Løwener firmaet Chriscon - en teknologivirksomhed med speciale i aspirationsanlæg til overvågning af røg og gas f.eks. i og omkring højteknologiske anlæg, historiske bygningsværker samt bygninger, der opbevarer vigtige data eller andre uerstattelige værdier.

- Vi glæder os over at kunne overtage denne velfungerende og vidensbaserede virksomhed, som igennem mange år har været drevet af Peder Christoffersen med engagement, dynamik og professionalisme. Peder Christoffersen, som indiskutabelt må regnes for en af de mest markante specialister på området, kan se tilbage på talrige unikke installationer over hele landet, bl.a. i Folketinget, på Amalienborg, i et stort antal datahuse samt i industrivirksomheder, hvor der forekommer eksplosive og brandfarlige miljøer. Vi ønsker at fortsætte denne linie, hvor rådgivning, sikkerhed og service er i absolut fokus. Løwener leverer komplette anlægs- og udstyrsløsninger til størstedelen af dansk industri, og Chriscons produkter og systemer, herunder ICAM, Xtralis, IDG, GDS m.fl., passer perfekt ind i produktprogrammet, meddeler Løwener.

Overtagelsen er et led i et planlagt generationsskifte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079