23948sdkhjf

Automatik-messen melder om fuldt hus

Allerede tre måneder før åbningen af Automatik 2012 kan arrangøren melde om fuldt hus i Brøndby Hallen, når dørene bliver åbnet til messen fra den 11.-13. september.
Fra den 11.-13. september må idrætsfolkene vige pladsen i Brøndby Hallen. I stedet indtages den af robotter, hydraulik, pneumatik og masser af automatikkomponenter, når over 148 af branchens førende leverandører åbner dørene til Automatik 2012 i dagene 11.-13. september – heriblandt Siemens, der deltager med to verdensnyheder.

For Siemens er Automatik 2012 et stærkt udstillingsvindue, og derfor har de besluttet at lancere hele to verdensnyheder på udstillingen i Brøndby:

- Danmark regnes for at være blandt de førende nationer i verden inden for automatikbranchen. Desuden er fagligheden på koncerenceudstillingen i Brøndby helt i top, og derfor har Siemens valgt Danmark og Automatik 2012 som stedet, hvor vi præsenterer vores to kommende verdensnyheder. Det glæder jeg mig meget til, fortæller produktchef hos Siemens Jesper Juul Jørgensen, der senere vil løfte sløret yderligere for verdensnyhederne.

Fuldt hus

Hos arrangørerne er der glæde over interessen, og alle sejl er sat ind for at skabe rammerne om det stærkeste faglige mødested for automations- og robotvirksomheder.

- Det er dejligt, at så mange virksomheder igen er klar til udstillingen. Der er ingen tvivl om, at det er udstillingens høje og ambitiøse faglige niveau, der får udstillerne til at flokkes om Automatik 2012, som branchens store møde- og netværksforum, fortæller projektchef Mona Jakobsen, MCH Messecenter Herning.

Det er femte gang, at udstillingen finder sted, og siden start i 2004 er antallet af udstillere vokset fra 80 til i dag 148.

Styrker konferencedelen

Traditionen tro er der både masser at se på – og ikke mindst at høre om på Automatik. Og som noget helt nyt er det danske og svenske videnscenter inden for Automatisering, SESAM, med som ny samarbejdspartner.

- Igen i år er ambitionsniveauet højt for vores konferenceprogram, og for at styrke den del har vi allieret os med SESAM, Maskinsikkerhed og Danske Vedligeholdsforening, som skal stå for konferenceprogrammet. Det er den bedste garanti, vi kan give for et nyhedsskabende og vitaminrigt program, udtaler Jørgen Stenberg, som repræsenterer Foreningen af Fabrikanter, Grossister og importører i El-branchen (VELTEC), der er med til at arrangere Automatik 2012.

Samlet branche bag Automatik

Automatik 2012 er branchens egen konferenceudstilling, og messen arrangeres af Brancheforeningen for Automatik, Tryk & Transmission (ATT), industriel Automation (BIA), Dansk Robot Forening (DIRA), og VELTEK - Foreningen af Fabrikanter, Grossister og importører i El-branchen i tæt samarbejde med MCH Messecenter Herning.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113