23948sdkhjf

UR-direktør: UR3 bliver en storsællert

Den fynske robotproducent rykker ind på montagebordet og er klar til at øge produktionen hurtigt, når den ventede succes indtræder.
De succesfulde UR5- og UR10-robotter har fået en lillebror. UR3 har i dag premiere på en messe i Shanghai, og administrerende direktør Enrico Krogh Iversen er sikker på, at den lille ny bliver mindst lige så populær som forgængerne.

- Jeg tror, vi kommer til at sælge rigtig mange. Vi har ikke lavet et mål, for uanset hvilket mål vi sætter os, så vil vi komme til at overgå det. Så nu tager vi feedback fra kunderne, og vi har gode aftaler med vores underleverandører, så vi kan mande rigtig hurtigt op på det her, siger Universal-direktøren.

Første robot solgt
Som med forgængerne er det hovedsageligt udenlandske kunder, der skal aftage den nye robot – i dag afsættes blot 1 procent af Universal Robots produkter nemlig i Danmark.

- For 5-eren og 10-eren er kunderne spredt fra små maskinfabrikker til store koncerner som BMW og Volkswagen. Dem der skal bruge 3’eren, forventer vi har et eller andet kendskab til UR i forvejen. Den er meget velegnet til forbrugerelektronik som for eksempel mobiltelefoner og printplader, og det er jo produkter, der ligger på meget store fabrikker ude i verden, forklarer Enrico Krogh Iversen, der allerede kan notere sig det første salg.

- Klokken var lidt over 22 i aftes, da vi orienterede vores forhandlere om dagens lancering, og allerede da ringede en af vores forhandlere og havde solgt den første – og det var altså inden, slutkunder og andre burde være informeret om den!
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094