23948sdkhjf

Halm-succes hos Vorning Maskinfabrik

Vorning Maskinfabrik skal levere en halmopriver-linje til nyt halmkedel-anlæg i Nexø og har samtidig afskibet tre linjer til Brasilien.
Vorning Maskinfabrik har netop afsendt tre halmoprivere til Brasilien, og herhjemme er en halmopriver snart på vej til Bornholm.

- Det drejer sig alle om vores store halmlinjer, som kan håndtere 5 tons i timen, og er den maksimale kapacitet i vores halmløsning, forklarer Kent Christensen, direktør i Vorning Maskinfabrik.

Vorning Maskinfabrik overtog for to år siden aktiviteterne på industrianlæg fra Passat Energy og har siden videreudviklet på halmopriver-anlægget, og oplever nu stigende efterspørgsel.

- Vi er i forvejen stærk på eksportmarkedet inden for betonindustrien og krævende logistiksystemer. Derfor er vi begejstrede for at have endnu et segment, hvor vi kan udnytte vores viden og erfaringer til at skabe holdbare løsninger, fastslår Kent Christensen.

Halmopriveren, som skal til Nexø på Bornholm, leveres som del af et nyt halmkedelanlæg. Virksomheden Euro Therm står for den samlede leverance, der forventes i drift til oktober og skal levere 12,5 MW.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095