23948sdkhjf

Metafix træder på speederen

På trods af stigende overskud var ledelsen hos Metafix ikke helt tilfreds med 2014. I 2015 skal der derfor satses offensivt.
Den nordjyske underleverandør kom ud af 2014 med en samlet bruttofortjeneste på 21,4 mio. kr., og dermed var man godt 0,4 mio. kr. bedre end i 2013.

Også overskuddet før skat steg – nemlig fra 1,2 mio. kr. til 1,7 mio. kr. På trods af fremgangen er direktør Anders Krogh ikke helt tilfreds med regnskabet.

- Sidste år levede ikke op til forventningerne. Vi havde for lille omsætning. Vi havde to gode kvartaler og to mindre gode. Så det betød store udsving, og når der er udsving i den nuværende kundemasse, så er der kun en mulighed, og det er at få flere kunder ind, siger Anders Krogh til Metal Supply.

Samarbejde skal løfte salget
Han er derfor også sikker på at 2015 bliver bedre, og det skyldes, at Metafix har sat flere skibe i søen for at forbedre både top- og bundlinje.

- Først og fremmest har vi øget salgsstyrken. Derudover har vi startet et samarbejdet med Michael Møller, 2M Ståldesign. Det betyder, at vi fået en væsentlig mere udadvendt salgsindsats, og derfor er vi optimistiske med hensyn til fremtiden, forklarer Anders Krogh.

- Samarbejdet har egentlig stået på i mere end et år, men det er blevet mere formelt nu i og med, at de er flyttet ind på vores kontor, og der vil vi få en god synergi. Nu kan vi tilbyde meget mere konstruktion og tegnearbejde, hvor de er syv-otte mand, som vi nu kan trække på, fortsætter han.

- Så de øgede kompetencer, og den øgede udadvendte salgsindsats skulle meget gerne betyde, at vi kommer op i omsætning, hvilket vi også rent kapacitetsmæssigt har plads til, slutter Anders Krogh.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078