23948sdkhjf

BITVA-chef runder 50 år

Michael Ostenfeld fylder 50 år. Han er sekretariatschef i brancheforeningen BITVA.
Ingeniør Michael Ostenfeld, fylder 50 år, torsdag den 2. april 2015.

Han er chefkonsulent i Dansk Erhverv og sekretariatschef for fem tekniske brancheforeninger i organisationen med sammenlagt cirka 300 virksomheder. Det drejer sig om ”BITVA - Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj og Automation”, ”PE - Professionel Elektronik”, ”DVF - Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening”, ”LTEH - Leverandørforeningen for Transportabelt Elværktøj og Havebrugsmaskiner”, og ”BBA - Brancheforeningen for Bygningsautomation”.

Michael Ostenfeld er født og opvokset på Bispebjerg i København, flyttede som ung til Vestjylland og blev student fra Varde Gymnasium i 1984. Tilbage i København arbejdede han en årrække for Dansk Shell, kom på DTU’s maskinlinje og blev akademiingeniør i 1994. Herfra begyndte karrieren på Coloplast som projektleder. Fra 1997 blev han ansat i Patentdirektoratet frem til den nuværende stilling i Dansk Erhverv i 1999.

Med Michael Ostenfelds sekretariatsfunktioner følger medlemskab af en lang række eksterne fora, blandt andet Det Tekniske Sikkerhedsråd og Standardiseringspolitisk Forum. Med hans egne ord består arbejdet af 10 procent teknik og resten af erhvervs- og branchepolitiske rammevilkår.

I denne arbejdsproces kommer den systematiske tilgang som ingeniør ham til gode, fordi han både har overblikket og forståelsen for betydningen af selv den mindste detalje, når alle elementer skal spille sammen, og der skal findes en løsning.

Den tekniske interesse har Michael Ostenfeld dog rig mulighed for at dyrke ultimativt, når han hvert år tager til Le Mans for at følge det berømte motorløb.

Fascinationen af eksklusive køretøjer gjorde han også til en delvis levevej, da han i sin studietid havde job som chauffør i en limousinevirksomhed, der fortrinsvis kørte for udenrigsministeriet og kongehuset. Han har kørt med både britiske John Major, sovjetiske Gorbatjov og franske Mitterrand.

Som diametral modsætning til bilernes fart og lydniveau interesserer Michael Ostenfeld sig også for jagt. Her kan han både træne koncentrationsevnen, som han har brug for i sit daglige arbejde, og nyde naturen og dens stilhed.


Fødselsdagen markeres med en reception i Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K, onsdag den 8. april 2015, kl. 15-17.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078