23948sdkhjf

IT og drift vokser mere og mere sammen

Automation University Nordics 2015 indtager Bella Center 27.-28. maj. Det overordnede tema for konferencen er Rockwell Automation’s løsning på Industri 4.0.
Hvad er nyeste tendenser inden for automation? Hvordan kan du optimere din produktion og blive mere konkurrencedygtig på det globale marked? Hvilke muligheder åbner der sig i takt med at netværket i produktion og administration smelter sammen? Hvilke potentielle risici skal der tages højde for?

Det får deltagere på Automation University Nordics 2015 svar på Bella Center. Automation University, der sidst blev afholdt i Danmark i 2012 giver i år et teknisk indblik i, hvordan den intelligente fabrik kan øge produktiviteten, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Informationer samles
Rockwell Automation har i flere år udviklet løsninger, der integrerer it og drift på ét netværk. Med nye teknologier som Internet of Things, mobile, cloud, analytics og security kan virksomheder nu komme skridtet videre og realisere den intelligente fabrik, hvor kløften mellem it og drift er elimineret og informationsflowet gennem hele virksomheden bidrager til at optimere produktionen.

”Både i Danmark og i de øvrige nordiske lande fokuserer produktionsvirksomheder i stigende grad på integrerede løsninger som nøglen til effektivitets- og produktivitetsforbedringer. For mange er det en kamp om at beholde arbejdspladser i landet og sikre, at de intellektuelle værdier ikke forsvinder til udlandet,” siger John Mathiesen, der er nordisk direktør i Rockwell Automation.

The Connected Enterprise er Rockwells løsningsplatform, som med automation, intelligens og ét netværk løfter både produktionsvirksomhedernes og maskinbyggernes konkurrencedygtighed, lyder det i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062