23948sdkhjf

FL Laser på opkøb

Randers-virksomheden har overtaget Maskinfabrikken Stemi.
FL. Laser, der er en del af FL. Automatic i Haslund ved Randers har købt Maskinfabrikken Stemi. Stemi er en maskinfabrik med speciale inden for pladebearbejdning og har mere end 2000 kvadratmeter under tag.

Alle FL. Lasers aktiviteter flyttes i løbet af april til adressen på Tebbestrupvej 103 i Randers SV, hvor der også bliver plads til en helt ny 6kw fiberlaser med reolsystem, som forventes i drift i løbet af sommeren. FL. Laser ejes af Michael Christensen, som udtaler:

- Vi er stolte af at have fået lov til at videreføre Steen og Annies livsværk og har været så heldige, at Steen og Annie bliver hos os de næste to måneder for at sikre en god og stabil overtagelse. Det har stor betydning for mig, at overgangen for både medarbejdere og kunder bliver så god som muligt, og vi glæder os til at tilbyde såvel deres som vores kunder den samme høje service og kvalitetsniveau, som begge virksomheder har stået for hidtil.

Med overtagelsen af Stemi får FL. Laser mulighed for at udvide deres forretningsområde og tilbyde deres kunder endnu bedre skærefaciliteter og større fleksibilitet.

Den daglige drift varetages fortsat af Lone Højsgaard fra FL Laser og Poul Nielsen fra Stemi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125