23948sdkhjf

Fire finalister til Automatiseringsprisen

50 er blevet til fire. De nominerede er nu fundet til DIRA Automatiseringsprisen 2015.
Efter en intens første votering kan DIRA nu præsentere de nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2015.

I et meget tæt opløb med 50 indstillinger lagde fire sig i toppen. Derfor har juryen helt ekstraordinært valgt at nominere fire kandidater til prisen. Yderligere fire var bare ét point fra at blive nomineret.

De fire nominerede er:
LIP Bygningsartikler for virksomhedens omfattende automatiseringsgrad, der har betydet, at virksomheden i dag er 10 gange mere effektiv med det samme antal medarbejdere.

Elos Medtech Pinol som har etableret en decideret automatikafdeling bestående af blandt andet medarbejdere fra produktionen og skabt Den Automatiserede Fabrik.

Mobile Industrial Robots der står bag den danskproducerede robot MIR100, som nemt programmeres til nye opgaver via en brugervenlig programmeringsflade på tablet eller smartphone, også af manden på gulvet.

Bornholms A/S der igennem de sidste fem år har formået at omstille en traditionel aluminiumsproduktion med en høj grad af manuel håndtering til nu at producere i en innovativ barriereplastemballage, som bliver håndteret næsten udelukkende pr. automation.


Hen over sommeren voterer juryen, og DIRA Automatiseringprisen overrækkes vinderen ved åbningen af HI 2015 den 22. september 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391