23948sdkhjf

Hannover åbnet med et brag

Tysklands forbundskansler Angela Merkel og Indiens premierminister åbnede Hannover Messen, der slutter på fredag.
Mandag morgen åbnede verdens største industrimesse i Tyskland. Nærmere bestemt var det den årlige Hannover Messe, der åbnede dørene for publikum.

I år blev messen åbnet af den tyske forbundskansler, Angela Merkel, og Indiens premierminister, Narendra Damodardas Modi, der var der for at markere Indiens titel som partnerland for årets Hannover Messe.

Under åbningen af messen talte Angela Merkel om nødvendigheden af at tage digitalisering og den integrerede industri og dermed den tyske industrifilosofi Industrie, 4.0 til sig:

- Vi har travlt i Europa og skal i gang, lige som vi i Tyskland må tage ordentligt fat. Vi bliver nødt til at tilpasse os på en daglig basis, sagde Angela Merkel ifølge den tyske tv-station Deutsche Welle.

I er var messens hovedtema den integrerede industri. Herunder er der fem spor, som messen er delt op i. Additive fremstilling, Industrie 4.0, letvægtskonstruktion, energieffektivitet og smart grids.

Der er 52 danske udstillere til årets messe. Af dem har de 24 plads på den danske fællesstand, der er arrangeret i samarbejde mellem DI - Fremstillingsindustrien, Center for Underleverandører og den danske Ambassade i Berlin.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095