23948sdkhjf

Leverandøraftale skal løfte Sensorists omsætning

Producenten af trådløse sensorsystemer Sensorist forventer at øge synlighed og omsætning gennem en ny aftale med den store leverandør Buhl & Bønsøe.
Som et led i satsningen på at øge synlighed
Fakta
Sensorist producerer trådløse sensorsystemer til overvågning af temperatur, luftfugtighed, opstigende vand samt CO2. Måledata indsamles i realtid døgnet rundt og kan tilgås online fra web og app.

Til dato har firmaet foretaget over 107 millioner målinger fra sensorer i over 40 forskellige lande i hele verden.
og omsætning indgår Sensorist nu en aftale med Buhl & Bønsøe, en af landets førende leverandører af professionelt måleudstyr. Aftalen skal gøre Sensorists produkter endnu mere tilgængelige for erhvervslivet.

- Vi har selv lavet og solgt alt. 95 procent af vores salg er i dag B2B, og vi har lavet mange forskellige løsninger. Men vi vil gerne i partnerskab med andre i markedet, så vi kommer længere rundt, siger Stiig Larsen, sales director ved Sensorist. Han uddyber:

- Gennem aftalen med Buhl & Bønsøe vil vi få en bedre eksponering inden for det stærkt voksende B2B marked i Danmark. Det bliver lettere for os at præsentere nye produkter, og det bliver enklere at tage del i nyhederne og få vores nyeste produkter på hylderne. Vi er glade for samarbejdet og er overbeviste om, at dette yderligere vil styrke vores position inden for erhvervsløsninger i Danmark.

Et komplet demo-setup er blev sat op i Buhl & Bønsøes showroom i Smørum. Her kan kunderne på en simpel måde se alle Sensorist-features. Kunder kan også få Sensorist-produkterne præsenteret af den store leverandørs salgskonsulenter.

Aftalen mellem Sensorist og Buhl & Bønsøe træder i kraft med øjeblikkelig virkning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19