23948sdkhjf

Eilersen på kundejagt i Sverige

Eilersen Electric præsenterede digitale vejeceller på industrimesse i Malmø. Målet er at få flere slutkunder ind i det svenske kundekartotek.
Det kræver en ekstra indsats at vinde markedsandele i Sverige, og det er netop, hvad Kokkedal-virksomheden Eilersen Electric forsøger i øjeblikket.

Eilersen udvikler, producerer og sælger digitale vejeceller samt tilhørende instrumentering og har allerede flere store svenske maskinbyggere som kunder og samarbejdspartnere. Nu er målet at få skabt kontakt til flere slutkunder i Sverige, og de kan blandt andet findes i både medicinal- og fødevareindustrien.

Ny samarbejdspartner
Satsningen på Sverige har ført Eilersen Electric til messe i Malmø. På standen er sælger Michael Martinussen både på udkig efter nye kunder men også en mulig samarbejdspartner på salgssiden.

- Det er svært at sidde i Danmark og varetage vores interesser hos svenske slutkunder, så vi er åbne for at finde en virksomhed, der kan forhandle vores unikke produkter i Sverige, siger Michael Martinussen, der betegner Sverige som et konsensus-søgende land.

- I Sverige er der en længere proces frem mod en beslutning, det tager længere tid, og det mærker vi naturligvis også, siger Michael Martinussen.

Robusthed fanger
På messen i Malmø er der pæn interesse for Eilersens vejeceller, og Michael Martinussen ved, hvad der trækker messegæsterne til – og fastholder dem.

- De bliver fanget af vejecellernes robusthed, og så fastholder jeg dem på det patenterede måleprincip og fordelene, siger han med henvisning til det unikke kapacitive vejeprincip, hvor vægten måles ved afstandsændring i vejecellen.

Det princip giver mulighed for en enkel, mekanisk installation uden behov for vedligehold.

Alt er digitalt
Andre fordele er høj præcision samt muligheden for en hygiejnisk installation af vejecellerne fra Eilersen. Desuden er alle vejeceller fra Eilersen digitale, hvilket betyder, at kalibreringen af vejecellerne ikke er afhængig af kabellængden, og at kablet kan skiftes on-site, hvis det er nødvendigt.

- På analoge vejeceller er det ikke muligt uden videre at afkorte kablet, da det indgår i kalibreringen af vejecellen, men sådan er det ikke med den digitale Eilersen vejecelle. Her tilpasser man blot kablet, så det passer ind i det givne set up, og så kan der vejes, forklarer Michael Martinussen og understreger vigtigheden af denne detalje:

- Det lyder måske som en mindre væsentlig faktor, men det har stor betydning for mange kunder, at kabellængden kan vælges frit.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078