23948sdkhjf

Farverige værn klarer truck på vildspor

Polymer-baseret beskyttelse og værn har den fordel, at det hverken knækker eller bøjer og samtidig er designet til rene rum. Engelske A-Safe har valgt Danmark som base for salget i Skandinavien.
Det er farverigt og ligner lidt en boksering, men det er stærkt og ruster ikke.

Navnet er A-Safe, som er et polymerbaseret værn til beskyttelse af både personel og materiel i alle områder, hvor der kører gaffeltrucks.

A-Safe er grundlagt i 1984, i England, og i juni 2013 slog A-Safe sig ned i Danmark i Ølstykke i Nordsjælland med Søren Snoer Jensen som regionschef.

Søren Snoer Jensen havde taget produktet med på industrimesse i Malmø, hvor han fortalte kunderne om fordelene ved polymer frem for stål, når det handler om afskærmning.

- Hvis en truck rammer de her værn, så bliver 80 procent af trykket i materialet, og kun 20 procent rammer gulvet. Det er netop gulvet, der er helt afgørende her, og tanken er, at vi reducerer gulvbelastningen betragteligt, forklarer Søren Snoer Jensen.

For selvom polymerværnet har samme pris som afskærmning i god stålkvalitet, så kan der hentes en gevinst ved en gulvskade, der aldrig kommer.

Virksomhed i vækst
A-Safe er i dag repræsenteret i både Asien og Europa og omsatte for 150 mio. kr. sidste år på globalt plan. Samtidig var væksten sidste år 40 procent, og der er forventninger om endnu mere vækst.

Ikke mindst i Skandinavien.

- Både danskere og svenskere har højt fokus på sikkerhed, og det gælder især i de store virksomheder. Svenskerne har taget godt imod det her produkt, og flere af de store industrivirksomheder køber hos os, siger Søren Snoer Jensen.

Han ser et stort potentiale i Sverige, og drømmen er naturligvis, at nogle af de helt store virksomheder kigger forbi på messestanden i Malmø.

I dag er Nestlé blandt de store europæiske kunder i kartoteket, og der satses generelt stærkt på både bryggerier og fødevarevirksomheder. Anvendeligheden af polymerværnet i netop den sektor underbygges af selve designet, hvor samlinger er hygiejnisk konstrueret og nemt kan rengøres.

Dermed kan afskærmningen stilles op i renrums-områder og andre miljøer, der har specielle krav til renhed og rengøring.

- Det ruster ikke, det er et inaktivt materiale, og det har frysehuskvalitet, forklarer Søren Snoer Jensen, der med A-Safe kan levere polymerværn, som kan klare tryk på helt op til 50 ton.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094