23948sdkhjf

To vigtige ordrer til ECM Industries

To vidt forskellige ordrer med potentiale er blevet landet af den sydjyske virksomhed.
Den første ordre er inden for flysikkerhed – eller aviation safety equipment, hvor ECM Industries’ R&D-afdeling har hentet en ordre, der indbefatter både udvikling, produktion og montage.

- Ordren drejer sig om anordninger, der skal varsko fly om, at de er kommet for tæt på farepunkter som for eksempel store bygninger. Det er lidt affødt af, at der har været meget fokus på flysikkerhed de sidste halvandet-to år. Alt hvad man bygger bliver højere, og man får flere og flere fly. Og det her har været lidt en overset ting, forklarer Søren J. Christiansen fra ECM Industries, der kan takke en tidligere medarbejder for, at ordren er kommet i hus.

- Folk skifter jo job til andre virksomheder og har været gode til at tage os med - og det må være, fordi vi har opført os ordentligt, fortæller Søren J. Christiansen.

Han understreger desuden, at det er et produktområde, som han forventer at få flere ordrer inden for.

- Det er vores første ordre inden for det område. Vi har fået at vide, at der venter flere projekter i år fra samme sted, men mængden er ikke givet på forhånd, siger Søren J. Christiansen.

Og som om det ikke var nok med fly-ordren, så har ECM Industries landet endnu en vigtig ordre. Virksomheden skal nemlig levere automatiseret logistikudstyr til en kunde. Denne ordre er en totalleverance bestående af kostoptimering, produktion, overfladebehandling, el og styringsmontage samt test og levering direkte på kundens produktionssite.

- Der er tale om en kunde, som fabrikerer millionvis af emner, og det er maskiner til håndtering af deres interne logistik. Det er noget, vi har kæmpet gevaldigt for de sidste år – at komme ind til nogle af vores i forvejen gode kunder og levere den her del også, forklarer Søren J. Christiansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094